In timp ce el canta o melodie lenta, eu incep si tip si sa fie un videoclip gen.el duce o viata normala, simpla si linistita si eu sa fiu tipa care il urmareste peste tot si cand e surprinsa tipa si fuge..ar fi dragut )
Aleg sa fiu o musca in lanturi care bazaie enervant pe care o calca un bocanc de armata si care se transforma intr-o flacara de lumanare care da speranta. Aquila non capit a muscam. Sunt o Musca si ma cheama Anca Munteanu. Moldoveanu, Mureseanu sau cum vreti voi. Va iubesc Smiley si Bartos. Va urmaresc la VoCEA ROmaniaEI
Accept pentru că automobile Glumesc, accept, apoi ii cer autografe si il rog sa imi arate si alte vedete de la care sa pot lua un autograf pentru că automobile
Dupa ce o sa fac un hit cu mai multe vizionari decat Gagnam Style(Scuzati-ma daca am scris gresit) o sa il invit sa se duca la scoala in locul meu... Sunt diabolica!
L-aș duce la karaoke să cânte o melodie populară din Moldova, o bătută cum doar Laura Lavric știe. Apoi l-aș pune să danseze populară moldovenească, apoi l-aș pune să revină în universul său pe un scaun în fața unui pian cântând bit soul ( noua sa piesă ) gen : Frumoasa mea ( M. Pavel ) însă doar la pian și poate vioară sau trompetă ( cu trompetistul lui Loredana )!
Eu aleg să îmi cumpar albumul, iar apoi să îmi sun toți prieteni pentru a-i invita la o super petrecere acasa la mine, muzica să fie data la maxim, iar daca vecini cheama politia, îi invit si pe domni polițiști să se dezlănțuie și ei cu noi!
Sa compunem o melodie care sa fie placuta fanilor, cu ritm si o pata de adevar exact cum sunt cantecele lui Smiley
Hmm...ma gandesc la un party de Craciun, el in rolul mosului si eu printre ceilalti care petrec, ar fi niste elevi de liceu in ani terminali si o craciunita...personaj principal alaturi de smiley
Timp de o saptamana ii urmaresc fiecare miscare si il fotografiez in fiecare moment cand se asteapta mai putin
TPU.ro întreabă:
georgiana_5779 întreabă: