Poze cu el si Bartos, Poze cu el şi soţia lui, Poze cu el si cu mine, Poze cu el când vine un Curcubeu si poze cu el şi atât.
Revin in doua secunde, trebuie sa ma dezlantui creativ pe noul album al lui Smiley. Ahh, tocmai ce am cantat la trompETA, purtand o amulETA si navigand pe nET.A. Acum o sa ma duc Acasa sa-l astept pe Mosu'.
L-aș duce la karaoke să cânte o melodie populară din Moldova, o bătută cum doar Laura Lavric știe. Apoi l-aș pune să danseze populară moldovenească, apoi l-aș pune să revină în universul său pe un scaun în fața unui pian cântând bit soul ( noua sa piesă ) gen : Frumoasa mea ( M. Pavel ) însă doar la pian și poate vioară sau trompetă ( cu trompetistul lui Loredana )!
Sa dansez cu el sau sa-mi cante mie in timp ce eu stau si nu-l bag inseama. Sunt multe chestii.
Buna seara. Ma bucur sa va pot ajuta. Abia astept sa-mi lansez si eu piesa pe care am compus-o data trecuta; senumeste,, Prieten drag", si mi-ar face placere sa v-o trimit prin email, daca doriti. Adresa mea de contact este; miky_n3@yahoo.com. Va doresc numai zile bune si frumoase alaturi de cei dragi, cu multa sanatate, multe bucurii si realizari cat mai frumoase! -Mihai Pop
TPU.ro întreabă:
georgiana_5779 întreabă: