Mi-as spune adevarata parere despre el si muizca sa si as vorbi cu el pentru a ne mai cunoaste
Chipul lui pictat de un pictor renumit si sa aiba un peisaj in care sa descrie toate cantecele
Sa merg sa ma dezlantui...creativ,si sa facem un videoclip si sa inregistram urmatorul album la casa de discuri!
Eu aleg să îmi cumpar albumul, iar apoi să îmi sun toți prieteni pentru a-i invita la o super petrecere acasa la mine, muzica să fie data la maxim, iar daca vecini cheama politia, îi invit si pe domni polițiști să se dezlănțuie și ei cu noi!
Voi raspunde afirmativ la invitatie, pentru ca imi place stilul sau de viata, mi-ar place sa traiesc precum Smiley
Nu se rateaza o semenea ocazie, deci as merge fara sa ezit si sa ma bucur de moment!
Pai daca am fi cei mai buni prieteni,ne-am distra,am face poze,am da petreceri,sau am merge la sa dam cadouri la copii, doar sunt cei mai tari, nu?, pentru ca impartasesc bucuria si altor copii, si ar trebui sa ii felicitam pentru asta! Un an An Nou Fericit baieti!
Sa joc un rol in videoclipul unei melodii. Orice rol cat de mic ar fi perfect. Ar fi super sa fiu cu Smiley intr-un videoclip de-al lui!
TPU.ro întreabă:
georgiana_5779 întreabă: