La Pavel Bartos Niciodata nu stii cand ti se ia tableta. Mie parintii mi-o iau MEREU.
In locurile cele mai vizibile,pentru ca atunci cand vrei sa ascunzi ceva,cele mai bune ascunzisuri sunt la vedere, asa ca cine stie, poate tableta e chiar in fata lui, dar fiind prea ocupat sa caute in locuri ascunse, nu o vede!
Il pun sa-l caute la ciobanul Ghita acasa.
Nu de alta da cineva trebuie sa o aiba
*euuuuu....greu ca nu se prInde...*
I.as spune sa caute sub pat, sub perne, prin pat sau daca o sa faca curat o sa gaseasca si tableta.
Stiu eu unde e! Ai lasat-o in frigider atunci cand compuneai hitul,, Acasa''
Erai in mijlocul unei explosii de ingeniozitate si nu ti-ai mai dat seama ca in loc de oua ai pus in frigider tableta
E la Mihai Petre. A furat-o ca sa le arate noilor sai dansatori niste pasi de dans de pe YouTube.
Daca este tableta noua, l-as pune sa caute in cutia pe care a luat-o cand a cumparat-o.
Daca o are de ceva timp, l-as pune sa caute pe la prize(poate a uiat ca si-a bagat-o la incarcat)
Sau in sacul din reclama,(Trompeta, amuleta, racheta, bicicleta, racleta, vedeta, TABLETA SI NET...AAA)
Pentru ca isi ia tableta cu el oriunde merge ii spun sa o caute in geanta/ rucsac sau pe unde a fost (la studio, la cafenele, la prieteni).
Dennissel întreabă: