La Amidamaru Street
Aww,merci! Deci asta a fost recompensa
Asa deci ..martor
O imparti cu Laurentiu(GreyN) ca se supara daca nu Si el e martor si primeste recompensa))))))
Tu al cui mai esti? Jwoww?
Da eu sunt Jwoww ...ce vrei? Amegadaisuki mi-a dat o provocare sa schimb numele&poza
Da tot ce poti, dar tot arati ca mai mult nu poti Scuze.Am creat si eu o rima.
Băi,nici eu nu-i sufăr pe Suck si fabulosu, dar nu vă mai certați în halul ăla măi! Serios, chiar nu merită
Atac la persoana... daca te referi la tine ai scris gresit, e atac la persoane, ca faci cat 2 Recunosc, e vina mea dar am dreptul la libera exprimare si implicit sa rad de pozele tale pe fb
''Atat la persoane''? Ba dupa ce ca esti cocalar mai esti si analfabet si chior.
Propun si pedeapsa cu moartea la tine. Sa vedem daca ai bani de avocati.
Ooo,stai ma ca mi-a iesit o alta litera.Vezi si tu ce mananci, nu mai baga si virgule in tine ca deja ai luat suficient.
Auzi,da pune si tu la nume,, whale of atlantic,, sa te reprezinte.
Auzi puta, vezi ca ai ajuns tarziu, ca esti mai mic deci poti sa imi spui tata (si din alte motive, desigur). Cheama-ma cand iti creste primul fir de barba, adica la 50 ani )
Pregateste-te sa scapi sapunul baietas
Derbedoaica de kama nu ma lasa sa ma uit la gumball azi demineata in jurul orei 5-6
Citeste cu atentie, tu esti procuror si ceri pedepse mai mari pentru acuzati
Nu am incredere in voi, probabil vreti sa-i faceti probleme lui dolan.
E vina ta că aproape a murit Spoderman!
Nu-i vina lui Dolan. In Dolan Duk show Gooby il omoara pe Spoderman.
Ok, Dolan...
Http://i.imgur.com/iuYbeTc.png
Gooby pls
Okay, o sa tin minte. Ii datorez o fundita
Deci eu dintre toti am inchisoare pe viata?
bine, hai ca-mi cer scuze fata de tine oficial.
Alane, imi cer scuze ca ai daravela de la Cernobil.
La tine se poate inlocui cu munca in folosul lui Je.Ia zi, ai ramas traumatizata dupa Cernobil de tot vorbesti de el? Ia-ti mana din buzunarul meu N-am.
Julyly2089 întreabă: