Oare nu cauti tu mai multa atentie si nu vrei de fapt sa pleci ci vrei ca lumea sa iti spuna NU PLECA! Ma intreb doar.Bafta!
Nu, nu mai continui. Uite ce a ajuns TPU, doar pentru ca unii din campanie au exagerat si au facut din tantar armasar.
Deci in primul rand eu nu fac parte din acel ''tuturor'' caruia o sa-i lipsesti.nu te cunosc, pn la postarile tale in care o boceai pe lume nu am auzit de tine.eu iti doresc drum bun si bafta, nu iti mai consuma energia ca nu s-a intamplat nimic grav, asa ca nu te mai c-a-ca-ci pe tine si sezi dracul pe TPU ca tot o sa intri cu alt cont si o sa rupi din nou.asa ca ramai cu contul asta dk tot il ai, da-i inainte cu tupeu
Inca un utilizator important pleaca, si eu vreau fostul TPU, acum este un dezastru, Bye:*
Era o cearta interesanta pana sa vina @σяίgίηaℓ cu limbajul ei de mahalagioaica
Şi tu te plângi că nu-ţi mai place? Şi tu ai de gând să-ţi iei jucăriile şi să pleci? Of of of...
De care TPU vă e dor? N-am înţeles! N-aveţi de gând să încetaţi cu smiorcăielile astea? Cei mai mulţi din acest "grup" sunteţi pe TPU doar pentru a vă amuza(şi nu în cel mai decent mod), nu şi pentru a da mai des câte o mână de ajutor; am impresia(greşită sau nu) că vă credeţi zmeii site-ului doar pentru că aţi populat prea mult categoria Trivia/Amuzante în ultima vreme. Nu vreau să fiu răutăcioasă cu voi, dar exageraţi dragilor! Eu nu doresc plecarea nimănui, dar aş dori o schimbare din partea unora, pentru că e ceva care vă scapă, maică! Aveţi impresia că aţi fost "maltrataţi" pe nedrept... oare? V-am mai spus şi o mai spun încă o dată! O ordine aproape de perfecţiune pe acest site ar putea fi atinsă doar de administraţie, nu de utilizatori. Aşa e pe orice site sau forum care se respectă. Dacă dai dreptul utilizatorilor de a raporta... evident că iese pesmet din toată treaba asta, ca şi-n cazul "campaniei" voastre pentru că n-aţi ajuns să cunoaşteti faptul că "nu poţi avea încredere în oricine".
Încercaţi să mai înţelegeţi şi voi scopul site-ului... voi până acum n-aţi lăsat decât o evidenţă în a înţelege scopul vostru şi poate nici atât. Ori greşesc dacă îmi trece acum prin cap că acest site poate nu e locul potrivit pentru oricine?(la asta voi ştiţi răspunsul)
NOBODYFaceRevolutie, intotdeauna adevarul pare o afirmatie desteapta care de multe ori e greu de acceptat. Nu fac pe desteapta. Mi-am spus doar punctul de vedere cu speranta ca voi mai determina pe altii sa ia decizii mai bune. In ultima vreme dau numai de intrebari d-astea pe site.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: