A găsit otravă. L-a otrăvit, logic.
Nu ştiu, cred şi eu, adică nu putea găsi niciodată un topor plin cu sânge deoarece de ce era atât de prost să nu îl spele şi ce căuta un topor în casă?
Cuţit-trebuia spălat dacă după câţiva ani criminalul nu a fost prins, deci s-a mascat bine.
So, it's true?
Stai! Încă nu spune! Deci: "după câţiva ani", logic că trebuie să fie ceva... care să ţină mult timp. (un număr de ani, ceva?)
Bun. I-a găsit telefonul, curioasă, a căutat prin SMS-urile actualului soţ. A găsit un SMS: "Dragă cutăriţă, mâine mergi să îl omori pe Y Xulescu, da?"
2. A scris o scrisoare către nenea mortăciune şi i-a spus că a câştigat la loterie. Ăla a făcut infarct şi "goodbye forever!"
3. A găsit o sabie(nepătată) şi ca orice femeie i-au apărut în cap tot felul de idei. Cum ar fi: "dacă soţul meu l-a omorât pe fostul şi a folosit asta?"
4. S-a uitat la prea multe telenovele şi a găsit otravă de şoareci şi a crezut că cu acea prostiuţă la ucis pe ăla.
5. Văduva a vrut să se despartă de actualul soţ, aşa că trebuia să găsească un motiv, a cumpărat o sabie Super-Ninja, şi a spus că soţu-so l-a ucis pe fostul. De frică să nu se întâmple ceva după divorţ, l-a băgat şi-n puşcărie.
Apropo, dacă ceilalţi nu vor să spui răspunsul, trimite-mi-l mie prin mesaj.
Poate actualul sot era medic si ea gaseste fisa de internare in spital pentru fostul sot, cu adevaratul caz de boala. Al doilea barbat probabil ca i-a facut dat o alta reteta si l-a internat sub alt caz dandu-i medicamente care l-ar fi omorat(cea ce au si facu), daca erau luate in timpul bolii adevarate. Sotia s-a uitat pe fisa de internare si probabil si-a dat seama ce tip de medicamente l-au omorat.
Pai probabil primul ei sot era un criminal si a gasit o cagula a unui "criminal care l-a omorat pe sotul ei" sau o batista pe care era scris initiala numelui si a prenumelui detinatorului ei...si atunci s`a gandit femeia si si-a dat seama ca ala care l-a omorat pe sotu ei este chiar actualul ei sot.Cred ca asa spune
[P.S: nu am citit comentariile de mai jos.deci habar n`am daca s`a mai postat acelasi lucru ca al meu.Ma rog nu cred ca are nicio logica ce am scris eu.da ma rog ITI ASTEPT RASPUNSUL cu rezolvarea acestei chestii]
Corect dar am zis și mai sus -.-
Mentionez...ca nu m`am uitat
Deci. răspunsul e ca fostul sot era un criminal și a fost executat prin electrocutare...si actualul sot a fost "calaul" iar obiectul gasit era cagula de calau...