| valimihai154 a întrebat:

specile de pe planeta Bursuci

stromoflocius- este o specie pe cale de disparitie care are fata de masina de calcat iarba si scuipa castraveti murati.

guranfutus- de obicei i se spune futnguras dar din cauza naparliri lui ii va ramane numele de guranfutus.

bagintocus- aceasta specie se afla pe continentul Nuenicuncontinentus are trupul de invdiat seamana ca niste veverite turbate

parincurus-seamana cu niste moti de **** decedate si are fata de macupicu. si anusul lor sunt atarnate si le leaga de picior.

mortancurus- spece apropiata a parincurus dar ele are fata de
soparla gratioasa iar anusurile lor sunt astupate cu pietris iarna si cand vine vara le da jos.

boasnatus- singura specie fara membre merge doar cu limba
si are forma unei pisici dizolvata in acid iar fata ei seamana cu
o maimuta ce merge pe tricicleta.

limbistus- este o specie radioactiva si imprastie sclipici roz si rosu are fata de betiv cazut in canalizare car vomita sunete.

aceast documentar a fost scris de Vladimir Nebuenescovci.

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Aticolul ăsta-mi provoacă silă.

| anad a răspuns:

Locuiesti cumva acolo si faci parte din ultima specie ( limbistus)? Dupa avatar( sclipici roz si rosu.) si continutul documentarului, mai ca as crede!

| Ashadow a răspuns:

De la distanta ochiu' meu - coltisoru' stanga sus al intrebarii se propaga lumina sub forma de Lady Gaga creandu-mi impresia ca excentrica starita pop(sau ce naiba canta ea) este personajul misterios al avatarului tau.
Mi-e prea lene sa-ti vizitez profilul si sa vad cum nu-mi este comfirmata teoria.

| suităr a răspuns:

Să moară Eusebiu?
*ho, mă nu ziceam de Celestin*

| Ayako a răspuns:

Boggart nu ştie să citească.

| valimihai154 explică (pentru Ayako):

Va rog sa ma iertati ca am pus documentarul asta (sau ce o fi el).
mi s-a parut cudata dar totusi amuzanta.
a fost spusa de un coleg de la scoala e putin cam dus, dar e prietenul meu.
el spunea iar eu scriam si credeam ca o sa va placa si voua dar dupa cate vad nu cred ca v-a placut.
sunt sigur ca dupa ce ati citit acel documentar unu s-a dat cu capul de peret, altu si-a facut harachiri, altu sa impuscat, celalalt sa aruncat pe fereastra de la etajul 5 s.a...
inca odata va spun imi pare rau.

p.s nu e frumos ce ati spus despre mine.

p.p.s chiar ar trebui sa imi schimb avataru ma cam sperie si pe mine.

| Ayako a răspuns (pentru valimihai154):

Eu nu am zis nimic rău.

| valimihai154 explică (pentru Ayako):

Nu a fost pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăhă, nici nu m-am obosit să citesc chestia asta :3

| xFluing a răspuns:

Mai e un animal numit Oligofrinisvali. Este un animal cu multe handicapuri care nu stie mai nimic.