| Lαrisα a întrebat:

Spune ceva inteligent! big grin

18 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Am alunecat pe o şosetă şi am dat cu capul de noptieră.

| Pricked a răspuns:

I can't see my forehead.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metrica Schwarzschild poartă numele fizicianului Karl Schwarzschild care a publicat-o într-un articol din 1915, care a urmat prompt publicării de către Albert Einstein a teoriei relativității generalizate, și care, în mod tragic, a avut loc cu foarte puțin timp înaintea morții lui Schwarzchild.

În coordonate Schwarzschild (sau sferice) aceasta depinde de coordonată radială (r) și de coordonata unghiulară (θ). Parametrul cel mai important al acestei soluții este raza Schwarzschild, a cărei formulă este

unde:

G - constanta gravitațională
M - masa corpului central (sursei)
c - vitezа luminii.

În cazul sistemelor de tip insular (corpurilor sau obiecte cosmice), raza Schwarzschild este mai mică decât raza sistemului (corpului). Aceasta nu prezintă altceva decât o măsură în unități de lungime a masei sistemului (corpului). În cazul colapsului gravitațional a obiectului cosmic, raza Schwarzchild devine raza găurii negre create.

Acest parametru reprezintă raza din jurul găurii negre de unde nici o particulă elementară cunoscută (incluzând fotonii, adică lumina, dar excluzând gravitonii, care nu au fost încă detectați) nu mai poate evada. Pentru Pământ raza Schwarzschild este egală aproximativ cu 1 cm, iar pentru Soare este de aproximativ 3 km.

... uhmuhmuhm am zis

| Lαrisα explică (pentru anonim_4396):

Vezi ca atunci cand ai dat copy paste ai uitat sa scrii formula. -_-
http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Solu%C8%9Bia_Schwarzschild

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lαrisα):

Am încercat, nu s-a copiat laughing

A-adică stai ce încerci să spui? Am scris asta din mintea mea cool

| Lαrisα explică (pentru anonim_4396):

Ok. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorapii prajiti de pe sarma din curtea bunicii au devenit jeleuri in anul 2015 cand spiridusul sef din padurea intunecata i-a uns cu slanina ca sa fie devorati de vulturii blestemati ai pieirii. Totusi eroul nostru Aserpato s-a impotrivit cu vresnicie fortelor raului si si-a folosit si ultima suflare a lunii ca sa-i salveze dar a cazut prada tentatiei de a manca prajitura cu aroma de otet de mere de pe pervaz. Aserpato a ajuns mai apoi intr-un taram mistic unde a manipulat realitatea cu puterea mintii si a electrocutat unicorni pana la adanci tinereti. Acum ciorapii stau intr-un tomberon de gunoi din New York, Ungaria si viseaza sa ajunga ferestre rosii si arzatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iapa ie scapata din vaccinele

| Fernando9Torres a răspuns:

"si prostii imbatranesc"-iobagg 2014

| SabinaQueen a răspuns:

Matematica e o prostie.

| iCappy a răspuns:

M-am nascut intr-o coliba construita de mine.

| Lαrisα explică (pentru iCappy):

Esti Chuck Norris?! O_o

| iCappy a răspuns (pentru Lαrisα):

Pai daca as crede ca sunt Chuck Norris, atunci el m-ar fi dat chiar acum cu capul de tastatura... eidfjehfgake

Răspuns utilizator avertizat
| ShizAnime a răspuns:

Ceva inteligent.

| edwardedward a răspuns:

-Nu-ti poti atinge limba de cot
-90% dintre persoanele ce au citit randul de mai sus vor incerca asta big grin

| SĦÌŊ a răspuns:

Se zice ca oamenii simpli au ceva inteligent de spus...nu fac parte din categoria asta...

| IoanaFrumushic a răspuns:

Am violat o baba pe drum si mi-a zis saru'mana ca am trecut-o strada.

Întrebări similare