Il cunosc si stiu ca este pe moarte, iar moartea striga degeaba sa se dea jos de pe ea!
Name : Bulă
Surname : Dovezile arheologice nu spun nimic.
Date of birth : 96.96. 1996 ( fără 69, perverşilor )
Place of birth : Într-o scorbură de copac, regurgitând cu veveriţele.
Stuff :
- nu mănâncă mazăre fără păr de struţ
- virgin
- îşi leagă şireturile în formă de inimioare gayuţe
- are o bufniţă emo cu urechi de cal în stare de fătare (. nu cred că există expresia asta )
Bulă
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bulă este un important personaj fictiv al umorului românesc.
Bulă, un bufon și un laș, a fost "creat" în timpul regimului comunist al lui Nicolae Ceaușescu. Numele, pe lângă alte înțelesuri, vine de la modificarea, cu o literă, a cuvântului vulgar sinonim cu "penis".[1]
În 2006, Televiziunea Română a realizat un concurs în care românii au votat cei mai mari 100 de români ai tuturor timpurilor. Bulă a ocupat locul 59 în acest top.
Silvian Cențiu, Un Român în Silicon Valley, comentând acest show, a spus: "Când am menționat numele Bulă, personajul omniprezent în glumele românilor, în San Francisco sau New York, am fost încântat să-i aud râzând pe membrii audienței, înainte să termin gluma – am știut că ei erau Români."[2]
Am un vecin care il cheama Bula(serios....asa ii zice taicasu), ma rog... porecla.
Il stiu e vecina-miu de jos.Alinuta sta deasupra, iar Ion si Maria stau la subsol.Revenind la Bula...ce sa zic:a speriat copiii, i-a dat in spaima!