Nu sunt o persoana prea sincera si daca sunt intrebat alegand adevar n-am nicio idee prea vaga cum sa raspund D:
In schimb, aleg provocarile. Iata cateva dintre ele:
- sa se tareasca (,) cu c*ru' de covor;
- sa strige pe geam noaptea ceva cu care va amuzat (dupa ce toata clasa am vazut filmul "Baltagul", unde striga una "GHEORGHIIIIITA!", si la ziua mea l-am pus pe unu' sa strige asta. Pe fereastra. Noaptea);
- sa linga pe cineva pe fata;
- sa scrie cu pasta de dinti pe moaca;
- sa mimeze pe Gaga;
- sa-si rasuceasca sfarcurile de sub tricou, sau...;
- daca persoana care e la rand se gadila usor, sa-l/s-o gadili in zona respectiva.
Also, eu nu pun provocari gen "pupa pe X". Daca esti in genu' asta, atunci saru' mana -__-
Mananca un castravete murat inbibat cu sare du-te suna la vecina/vecinu ma refer la sunerie si spune-le iti merge frigideru in caz ca raspunde da sa-i spuna ei sau lui sa-l prinda, daca ai panant la indemata poti pune pe cineva sa-l manance in sensul sa-l ingita sau...mai merge sa iesi afara si sati torni apa foarte rece in pantalonii, intreab-o me maicata daca mai face laba pe bani funda?
La ora de sport tarastete pe jos si cand te intreaba profesoara de sport ce faci ii zici ca stergi praful
Mergi la un vecin si roaga-l sa te lase sa folosesti baia lui pentru ca a ta s-a stricat. Daca te refuza insista si spune ca trebuie neaparat sa mergi la baie
Legat la ochi machiaza persoana din dreapta ta fard de pleoape, fard de obraz si ruj.
Te provoc sa nu mai pui intrebari fara niciun sens pe TPU, gasesti pe internet cate provocari vrei.
Pai...
-Sa prinda cu capul o carte de joc (dp geam)
-sa salute lumea care trece pe strada
-legat la ochi sa ghiceasca cine e x
si acum ...numai stiu :d
Elenna219 întreabă:
Ellenaaa_3207 întreabă:
Pikuu întreabă: