anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti cele mai bune bancuri pana diseara la 6 cand vin de la scoala, iar ce la mai bun banc va fi premiat cu inteligente, amuzante, folositoare de catre mine si cel mai cel o fundita!

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Hai sa-ti zic niste bancuri actuala:
Se duce Dl. Gigi Becali la pescuit cu lanseta de diamant, fir de mătase şi ac de platina. Dupa cateva momente, surpriza de proporţii! Prinde un pestisor de aur:
- Stii sunt pestisorul de aur, ala cu 3 dorinte.
La care Gigi:
- Bine ma, ce vrei?

la interviu in Europa:
-Buna dimineata! De unde sunteti?
-Spania
-Consumati alcool?
-Da
-La revedere!

A doua persoana:
-De unde sunteti?
-Italia
-Consumati alcool?
-Nu
-Fumati?
-5 tigari pe zi
-La revedere!

A treia persoana:
-De unde sunteti?
-Romania
-La revedere!

8 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Preferatul meu: banc, banc, banc, maimuta e pe tanc, tancu e pe autobuz cine e mai sus? daca stii raspunsul iti dau fundita laughing

| DarQueen a răspuns:

Tata canibal si fiul canibal merg la vanatoare.
Vad o femeie grasa
-Tati, tati! uite mancare!
-Lasa, fiule, ca-i prea grasa.
Merg ei ce mai merg si vad o femei somaleza
-Tati, tati, fii atent ca asta-i slaba!
-Nu fiule, asta-i prea slaba.
Mai cauta ei ce mai cauta si dau de o femeie super
-No, acum-i momentu’ tati
-Nu fiule.Pe asta o ducem acasa si-o mancam pe mata.

Doctore, nu i-aţi putea admininstra soţului meu un medicament pentru a visa noaptea peşte?
- De ce? E cumva pescar?
- Nu, dar de vreo două luni visează noapte de noapte vrăbii.
- Şi ce vă deranjează, peşti sau vrăbii, nu e totuna?
- Nu, că dacă ar visa peşti, nu ar mai ciripi.

Poliţistul în muzeu. Din neatenţie, dă jos o vază, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie în fugă:
- Vai de mine, era o piesă care data de acum 3000 de ani.
- Ce m-am speriat, credeam că am spart ceva nou.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Doua prietene stateau de vorba. - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!

In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp, din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data, se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul: "- Mai radem, mai glumim, da' nu parasim incinta.

Un baietel vrea de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui. Ea ii zice: ai fost baiat bun? ai fost cuminte? ai ajutat in casa? Si el pleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu.si zice dear God stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei. se razgandeste si rupe foaia. Se apuca iar de scris.dear God stiu ca nu sunt un baietel bun.se razgandeste si rupe foaia.sta un pic si se gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop si o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare. dear god, if u ever want to see your mother again.

Un tanar isi prezinta logodnica la parinti. La masa, tipei ii vine sa faca part. Dupa cateva secunde se simte un miros... Socrul mare spune: -Labus! Fericita fata ca viitorul socru a dat vina pe cainele de sub scaunul ei, ii vine inima la loc. Peste cateva minute mai trage una si tatal baiatului spune mai nervos: -Labuuus, ai grija... Absolvita de griji, fata mai trage una, la care vine replica: -Labus! Pleaca de acolo ca se caca pe tine!

Mircea, Gheorghe si Vasile dupa moarte au ajuns in rai.
Dumnezeu ii intreaba:
la Mircea: tu tiai inselat nevasta?
Mircea: de vreo 3 ori
Dumnezeu: bene atunci iti dau un bmw decapotabil.
la Gheorghe: tu tiai inselat nevasta?
Gheorghe: de vre 9-10 ori!
Dumnezeu: atunci tie iti dau o dacie.
la Vasile: tu tiai inselat nevasta?
Vasile: de vreo 100-200 de ori
Dumnezeu: atunci tie iti dau un un trabant... cu femei in el...
Merg estia se plimba prin rai si la un moment dat se intalnesc toti fericiti... numai mircea suparat.
Vine langa ei, astia il intreaba ce-o patit?
La care Mircea zice suparat: Mi-am vazut nevasta pe role

Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
- Ce iubito?
- Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
- ANALFABETO!

Langa o pestera vine un roman si striga: TE IUBESC! ecoul:TE IUBESC!
apoi vine un englez si striga: I LOVE YOU! ecoul: I LOVE YOU!
vine un francez :J TE AME! ecoul: J TE AME
si vine si chinezu: YONG TAN QUI CHE SAN TIVI! ecoul : CE-AI ZIS MAAAAA?

Trei babe, pe o bank, in parc.
Prima:,, Ce bine ca nu suntem senile, sa ne duk astia la azil..."
A doua: "Doamne fereste!"(si bate in lemn)
La care a treia:,, Intra"

Infestatie de soareci in Cluj. Disperat primarul trimite scrisoare la Bucuresti si i se trimite un soarece mic caruia trebuie sa ii dea drumul in oras si toti soarecii vor pleca.
Zis si facut. Ziua urmatoare infestare cu sobolani, acelasi lucru.
A treia zi primarul trimite scrisoare la Bucuresti:"Un ungur mai mic nu aveti?"

La o emisiune de televiziune un grup de femei vor sa demonstreze ca femeile nu sunt Proaste.
Prezentatorul invita o femee din public si o aseaza pe un scaun dupa care o intreaba:
- Cat fac 2x2?
Sta Femeia se gandeste...sta...dupa un timp se hotaraste si raspunde... 3
Toate Femele incep sa strige :
- Mai Vrem O Sansa! Mai Vrem O Sansaaa!
Prezentatorul accepta sa le dea o a doua sansa invita o alta femeie din public si o aseaza pe scaun... o intreaba cat fac 2x2.
Cea dea 2a femeie se gandeste...se gandeste...si dupa un timp raspunde:5
Toate femeile incep sa strige:
- Mai Vrem O Sansa! Mai Vrem O Sansaaa
Prezentatorl accepta sa le dea si a 3a sansa.Invita o a 3a femeie pe acelasi scaun si o intreaba... cat fac 2x2
Cea din urma se tot gandeste si nu dupa mult timp raspunde : 4
La care toate femeile incep si striga :
- Mai Vrem O Sansa! Mai Vrem O Sansaaa

Sper sa iti placa tongue

| clawss a răspuns:

Ce este politica?

Copilul il intreaba pe tatal lui, ce inseamna politica. Tatal il pune pe genunchi si incepe sa-i explice aratand exemple:
-Fii atent copilas, eu aduc banul in casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. si cu totii muncim ca Tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar Fratiorul tau de cateva luni este VIITORUL nostru comun. Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. In timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca in scutec si plange. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se intampla, dar aceasta doarme atat de adanc, ca nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului, dar tatal lui tocmai se harjonea cu ea in pat in timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge inapoi in pat. Ziua urmatoare tatal lui intreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce inseamna politica. Copilasul isi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde: -Politica este cand CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE in timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga in seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este in rahat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doi betivi mergeau si se tineau de gard. Unul intr-o parte a drumului celalalt la gardul de peste drum. Unul dintre ei a inceput sa rida de nu mai putea iar celalalt;-Baii ce naibii ai mai toromacule...;-Mai ai hic, unpic hic si ti se termina gardul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiam si eu cu tancul cu o sora cu o mama dar e rusinica...

| dean a răspuns:

Un cal intra intr-un bar si barmanu il intreaba : ce-i cu fata asta lunga?

| CrySs_9095 a răspuns:

De ce tin politisti apa in portbagaj?
-Ca sa nu le moara sirena

Doua clatite merg prin desert, la un momendat una cade si sare gemul.(banc sec)

Doua blonde la dus:
- DA-MI, TE ROG, SAMPONUL TAU!
- Dar ai unul langa tine...
- STIU, DAR ASTA E PENTRU PAR USCAT SI EU AM PARUL UD!

De ce fuge o blonda in jurul dusului? Pentru ca pe sampon scrie wash&go.