Semnele de la tastatura s'au gandit sa dea o petrecere, dar nu vroiau sa il invite si pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere.La poarta, bodigarzii escape si delete, il luara la intrebari:
-Cine esti tu?
-Eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel
Sau
Bula in razboi cu nemtii:
Bula se ascunde intr'o fantana un neamt vrea sa faca si el la fel.
El striga in fantana iar bula facea pe ecoul:
-E cineva acolo?
-E cineva acolo?
-Mai bine ma duc in padurice.
-Mai bine ma duc in padurice.
-Mai bine arunc o grenada.
-Mai bine te duci in padurice! )
Ion cu prietenii in padure.Gasesc niste ciuperci pe care Ion le gateste.Cand sa le manance, Vasile zice"Ioane nu-s otravite?".Ion"hai sa ii dam la azorel sa vedem daca moare".Zis si facut.Peste 3 ore, Azorel nu are nimic.Mananca astia si vine Marie grabita si striga"Ioanee! O murit Azorieeeeel!". Astia isi fac greata unul la altul si vomita 2, Ion nu poate si striga"o sa mor ca si caineleeeeee!"La care Marie"Da l-o calcat masina"
E vreun concurs ceva? Căci ești al treilea care postează întrebarea asta . Și încă n-am ajuns la finalul paginii .
Pai decii
bula lipseste 3 saptamani de la scoala si invatatoare l-a intrebat ca de ce a lipsit la car el :
in prima saptamana am lipsit pentru ca a murit mama
dar in a doua?
a murit tata
in a treia?
a murit bunica
dar dc au murit?
le cazut la toti 3 cat o tigla de pe casa in cap
si tu unde erai bula cand acestia au murit
pai doamna profesoara stiti eu eram pe casa aruncam cu tigla
Moare un gamer si, dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?!"
Scufita rosie:
- Bunico, de ce ai ochii asa mari?
- Bunico, de ce ai urechile asa mari?
- Bunico, de ce ai dintii asa mari?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la mama ta!
Scufita Rosie beata moarta in intr-un sant la marginea padurii intr-o splendita dimineata de vara dupa o petrecere la casa piticilor. O vaca o vede si se gandeste ca poate i-ar prinde bine Scufitei un pic de lapte bun si proaspat direct de la sursa. Se apropie cu ugerul de Scufita Rosie si o indemna sa suga. Scufita Rosie deschide pe jumatate ochii vede ugerul si spune:
- O.K. baieti, da pe rand...
Viata barbatului e ca o zebra: blonda, bruneata, blonda, bruneta...
viata femeilor e ca o gradina zoologica: magar, bou, maimutoi, porc
Merge un tanar de abia sosit in oras si il intreaba pe un batran :
- Ma scuzati cum ajung la facultate?
- Studiind dragule, studiind.
Leul cheama toate animalele si le spune:
- Cei frumosi in stanga, cei destepti - in dreapta.
Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramane pe loc.
- Dar tu ce faci? Intreba leul.
- Ce vrei, sa ma rup in doua?
мяaρѕмσкє întreabă:
Julyly2089 întreabă: