Cand am mers eu si cu o prietena singure in maxi-taxi.
era prima data!
si vroiam sa mergem la kaufland!
si maxi-taxi a luat-o pe drumul lung!
si noi nu stiam unde sa coboram!
si pana la urma am coborat odata cu vreo trei oameni!
dar nici urma de kaufland!
si intrebam oamenii, ca si cum nu am fi din acel oras!
si am mers cam vreo 5 statii de maxi -taxi!
ne dureau picioarele ingrozitor!
de-acum stim unde sa coboram cand mergem la kaufland!
pa-pa!
Cand am sarit din autobuz si a trebuit sa merg singura pana acasa pentru ca prietenele mele au mers cu autobuzul si au ras 2 saptamani de mine pe tema asta Una din ele imi spunea"broasca de autobuz" )
Pai stateam in banca si colegu mai cica ma "bate" cu pantofu eu mai tare scot pantofii si ma urc pe banca iar exact in acel moment in "baba" de serviciu si face ea : Mah ce faci aici? la care eu: Dansam din buric
Povestea asta nu mi s-a intamplat mie, ci unei prietene. Am auzit-o zilele astea si am ras mult
Ea si cu sora ei au fost la bunici la sfaramat de porumb... sau cum s-o fi numit "procesul" ala Si dupa cateva ore s-au iritat pe brate. Au mers pe ulita sa vorbeasca cu ceva tanti care cica ar sti ce sa faca. Babuta le raspunde cu multa intelepciune ca au nevoie de ceva ulei special care nu se prea gaseste in sat si le da instructiuni ce sa faca. Merg fetele in sat, pe ulite, prin vecini, si dupa cateva ore, seara tarziu, ajung la babuta si spun:
- Noah, tanti, noi am incercat, am batut ulitele si nu am gasit uleiul de care vorbeati. Multumim oricum. Noi mergem acum sa ne spalam pe maini...
Si babuta raspunde foarte simpatic:
- Noah... Si asa!
Julyly2089 întreabă: