| AnneAna a întrebat:

Spuneti-mi niste farse calumea care sa nu am nevoie de 300 de franghii, un elicopter cu faina sau mai stiu eu ce... ceva usor in cativa pasi
FUNDA pentru cele mai simle si eficiente big grin

Răspuns Câştigător
| AlexSuperman a răspuns:

1.Asta merge pe orice: Arunca cu apa, dupa care arunca cu funingine sau cu faina pe obiectul respectiv. 2. O stie toata lumea, da' merge si inca are haz: Suna pe cineva si spune-i ca este in direct la Tv, asta e doar o idee, formeaza-ti dinainte un pretext. 3.Fa-ti ID-uri de messenger si pacaleste-i pe fraierii virgini care isi cauta perechea. 4.Se intampla destul de des, sa mergi pe strada si sa dai de cate o mata sau de cate un caine linisat cu borsu' pe afara. Ia-l frumos, ( sunt de obicei pe sosea, ca-i calca masiniile, eu ma duc noaptea cand trec masinile rar, si ii iau cu o lopata ceva...), apoi ii bag intr-o cutie, pe care urmeaza sa o decorez foarte frumos. O las la usa cuiva, bat si am fugit. Oare ce fata va avea victima cand va vedea un cadavru de caine dragalas? 5.Lasa la o usa un plic, gen: Ati castigat marele premiu de 500.000, iar in plin bagati hartii de caiet false. 6.Nu o poti numii farsa, dar lumea se uita la tine extrem de mirata: -Vara cand sunt 35 de grade afara, imbracate de iarna: manusi, caciula, geaca, bocanci, fular -du-te in magazine si prefate ca tie frig si cumparati ciocolata calda. -Iarna cand sunt -10 grade dezbracate si ramai in chiloti, dupa care defileaza pe strada, cautand inghetata ( test de rezistenta ). 7.Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume! 8.Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni. 9. O mămăligă frumos ornată cu nutela si frişcă spray care să treacă drept tort de ciocolată pe care să-l primească cel care câştigă la cine ştie ce joc. Evident, îl lăsaţi pe el să câştige… 10. Uite o farsa super tare care i-am facut eu unui amic de-al meu.In timp ce era la o intalnire cu o fata, m-am dus cu niste prieteni in fata barului unde era el si i-am invelit masina cu hartie igienica si ziare.Toate masinile claxonau, pana si Politia a trecut pe langa noi si a inceput sa rada Sper ca te-am ajutat rolling on the floor big grin

3 răspunsuri:
| sddsdsdewre a răspuns:

Uite ce a facut un prieten de-al meu:
Ia murit bunica i-a legat un deget de clanta si cand cineva deschidea usa...
Booooo.

| iKeel a răspuns:

Poţi să-ţi pui ketchup pe frunte şi un scaun răsturnat lângă tine.

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Eu 1 data stii ce am facut?
Deci stiu ca nu e prea amuzant dar uite:

M-am dus la bunicu' si i-am zis ca e un gandac mare in baie si sa se duca sa il omoare...
Cand a intrat in baie...L-am inchis acololaughing

Sau daca vrei ceva care sa sperie pe cineva poti sa iti pui ketchup pe tine, adica pe la gura, maini etc. si te pui pe jos cu lingura/furculita ceva langa tine si cand te va vedea cineva s-ar speria rau.Dar crad ca ti-ai lua bataielaughing

Sau poti sa legi clanta usii cu o franghie/ata si ata/franghia sa o legi de ceva si omul sa nu mai poata sa iasalaughing

Sau sa lipesti clanta adica sa o dai cu lipici si cand cineva pune mana ori se manjeste cu lipici sau ce ai pus tu ori se lipeste cu mana putinlaughing

Okay deci bafta!