| EarsOfAFox a întrebat:

Spuneti-mi si mie, va rog mult, ce parfum irezistibil folosesc utilizatorii TPU la postarile alea la care strang 40-80 raspunsuri? Doresc si eu big grin

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Reteta e simpla,cred.
Se pleca de la o doza de inteligenta amestecata cu spirit de fair play,punctata cu umor spumos,impregnata cu esenta de autoironie si alimentata de o subtila doza de interes general.
Rar poarta nume,fericitii posesori ai acestui parfum,prefera incet-incet sa se retraga in umbra anonimatului,lasand produsul nepatentat si paternitatea nerevendicata.
Si, ma gandeam, ca tot ai talent de cercetator, nu descoperi tu si o mica masina a timpului, s-aduci vremurile alea bune si frumoase inapoi?
A dat nostalgia cronica in noi!
happy

| PedoBarbie a răspuns:

Întrebarea are o temă interesantă şi de aia mulţ răspund la ea.

| W3R4 a răspuns:

...mă, nu ştiu de voi, dar eu una folosesc B.U.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era foarte simplu sa iti dai seama si singur. Parfumul se cheama Chat™.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l pe amicul Canceeled iti da el reteta postarilor savuroase! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parfumul "Inutil", al marelui producător internaţional Spam.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Iti zic Eu!
C parfum de Admin tongue

| AR1373 a răspuns:

Este un parfum irezistibil cu o aroma de **** ce atrage mustele, un miros de flori putrezite ce atrage albinele si se amesteca cu un miros de peste ce atrage curvele.
Bafta happy
P.S. pentru o aroma cat mai statuta se recomanda gainat de pui care a implinit 3 zile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AR1373):

Ai dreptate. In general oamenii cauta sa ambaleze rahatul intr-o hartie eye candy. Pe site-ul asta dimpotriva, trebuie sa fie cat mai murdar continutul, exceptand unele cazuri.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Sunt de alea cu parfum de vacanta si fara scoala care le aduc aminte ca e vacanta

| EmoPikaChu666 a răspuns:

În mare parte cei de la TPU.ro primesc multe răspunsuri deoarece ei l-au creat ^^

| EarsOfAFox explică (pentru EmoPikaChu666):

Pai aia dau si premii, bre! Nu chiar toate intrebarile lor au si zeci/sute de raspunsuri. Eu ma refer la utilizatori mai populari, care au chenare/distinctii sau poate dimpotriva, depinde strict de continutul intrebarii(eu nu stiu prin ce sa atrag, dar, ce-i drept, nu asta urmaresc, dar nu-mi place nici când bate vantul). In fine, sa ramanem la categoria T/A totusi. big grin