| Biscuiteeee a întrebat:

Stai asa. Da inapoi. Ok? Eu am descoperit TPU de mult timp(4-5luni)si tot odata T/A(eu nu raspundem, ci doar ma "plimbam"pe holurile din t/a). Eu ma uitam la intrebarile/raspunsurile voastre si ma stricam de ras.De 2 saptamani vad numai LadyJ si JB in fata ochilor, oamenilor! Ce s-a intamplat cu intrebarile vechi, amuzante? Ce s-au intamplat cu intrebarile lui mhn24, Bastet, Mufla, NOBODY si ceilalti utilizatori amuzanti si de treaba?straight faceDe un timp vad numai noutati(ma refer la useri noi cu intrebari stupide la fel ca Jb si LadyJ). E doar parerea mea...

Intrebarea:Cum o mai duceti?big grin

Răspuns Câştigător
| レクス a răspuns:

Ai mare dreptate.Eu tot ma uit la intrebari si nu gasesc una care sa fie pusa "calumea" si sa am un raspuns la ea.Peste tot sunt intrebari stupide.Daca nu e LadyJ,e JB. Daca nu e el, e Cleverbot. Daca nu e cleverbot, e o manea/o melodie de pe youtube.Si pot continua asa pana maine.Ce s`a intamplat cu toti? Pe cine mai vad e Buda si Pastila.In rest, bate vantu`...Toate intrebarile sunt stupide.Si userii sunt numai noutatistraight faceLa cum a ajuns T/A(fara suparare), Si Talentata crede ca e amuzantastraight face Fara suparare.Cum a zis si Biscuite, e o parere a mea.Eu mi-am dat cu parerea!

Raspuns la intrebare:Mai bine ca tine.Sunt cu nasu` in cana cu ciocolata caldabig grin

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MikiPiki a răspuns:

1.e ok! 2.intrebarile vechi au fost distruse de raspunsurile legate de bieber. 3. utilizatori amuzanti si de treaba lupta contra acestei invazi. 4.o duc binisor

| Bastet a răspuns:

O duc cu dricu'

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Incercam sa facem T/A la fel de amuzant ca inainte.
Eu acum ma plimb pe holurile T/A, poluate cu intrebari despre Justin

| Deny1333 a răspuns:

Groaznic...
Tu?

| Afdsa a răspuns:

Prost o duc...m-am saturat de obsedatii de Inna,Guta,Salam,Alexandra Stan si alti din astia care cred ca Metallica e o "muzica de rahat,ca si voi".M-am saturat si de obsedatii de JB,n-am nimic cu omul,uneori imi place sa ma amuz si eu cu ceilalti pe chestia asta,dar deja a devenit MONOTON! Zilnic numai intrebari de genul " Il iubesc pe JB il simt langa mine in pat mereu,ce sa fac?" nu mai dau nume ca se intelege,sunt niste INCULTI si RETARDATI MINTAL daca cred ca JB e muzica buna,si ca Metallica, sau rock-ul in general e muzica "de rahat". Inteleg gusturile nu se discuta, atunci de ce critica pe cei opusi muzicii ce o asculta ei?!
...si cateodata imi doresc sa fie doar un cosmar.

| Sconcsiş a răspuns:

Nu are legătură cu LadyJ ce s-a întâmplat. Sunt 2 treburi diferite:
1. Treaba cu LadyJ. LadyJ e o târfă manelistă care ascultă manele şi de care ne batem joc. E redusă mental, de aceea eu nu exagerez cu criticile, dar nu pot să nu mă abţin
2. Treaba cu T/A. Lumea nu mai postează întrebări amuzante pentru că oricum o să fie suspendate şi, implicit, nu ai la ce să răspunzi. În schimb noi, comunitatea T/A ne-am făcut propriul nostru forum (de fapt Muflă l-a făcut), şi anume puleti.forumgratuit.ro

Apropo,
mhn24
Data suspendarii: 20 Aprilie 2011
Motivul suspendarii: Vocabular vulgar si injurii adresate altor utilizatori.
Băga-mi-aş p**a.

no comment

| レクス a răspuns:

*se plimba prin holurile din cladirea TPU si se loveste de @Comeandtellmesomething*

| Minty a răspuns:

Mare dreptate ai! Pot sa spun ca si inaintea intrebarilor puse de useri mentionati de tine era o atmosfera super pe trivia.Citeai cate o intrebare si picai de ras, daca mai citeai si raspunsurile deja iti inveselea toata ziua.Nimeni nu cauta sa se bage in seama cu intrebari fara rost de genul:"cine se casatoreste cu mine?" etc.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Hehe... acu 4-5 luni era fain? Acum un an era şi mai fain.
Asta e... se strică şi TPU o dată cu majoritatea "boborului" care este voit dorit a fi prost.

| Gumã a răspuns:

Mhn24 e suspendat.sad

| Comeandtellmesomething a răspuns:

*se uita la @xPuştoaică cum cade*
Aaa...te-ai lovit?straight face

| レクス a răspuns:

@Comeandtellmesomething
*sta 2 secunde*
*se ridica*
*se uita in ochii lui*
-Nuuu, sunt in regula.
*se innroseste*