A fost de ajuns sa citesc primele 7 randuri si mi-am dat seama ca poeziile tale exprima aceasta asa zisa suferinta mult prea direct ajungand, la un moment dat, sa nu mai exprime nimic din cauza asta. nu am pretentia sa fii la fel ca eminescu, dar macar nu mai compune tampenii de genul, care sunt o jignire la adresa literaturii si nimic altceva
apropo, versurile alea imi amintesc de o melodie de la BVB. naspa, foarte naspa
Cum a zis si AiranMeidan citind cele 7 randuri mi-a fost de ajuns nu trebuie sa citesc pana la capat si totusi nu tiai ales bine locul unde sa scrii.
Eşti bine? Nu cred că mesajul tău se potriveşte cu categoria. Este adevărat tot ce ai scris în postarea ta sau doar glumeşti? M-a întristat când am citit.
Da,e perfecta adevarata poveste, numai ca spusa in rime
De ce îţi spui povestea tocmai aici? Care este scopul pentru care îţi împărtăşeşti sentimentele? Ăştia nu te iau în serios, nici măcar nu le pasă. Nu ai pe cineva apropiat care să aibă grijă şi să vorbească cu tine?
Nu-i bag in seama dragaOricum ei nu inteleg pentru ca nu au trecut prin asa ceva, numai gura e de ei.Am spus asta ca eram cam ametit, bausem si nu aveam ce face.Insa iti multumesc ca ma intelegi scumpo.Pup!
Faptul ca se plange aici denota ca vrea atentie, nimic mai mult
e normal sa nu-l luam in serios, ce naiba
daca "suferi", nu trebuie sa-ti postezi poeziile (care mai ales nu sunt cu mult diferite de versurile unei formatii pentru copii depresivi de 12 ani) si suferintele aici.
Deja ai facuto.Mai ascultat si asta e cel mai important. Apreciez lucrul asta. Drept rasplata primesti o amarata de funda ca nu am altceva ce sa dau la schimb din pacate.Multumesc.
Nu vrei să îmi detaliezi ce s-a întâmplat în privat? Nu mă interesează acea fundă, sincer. Aş dori să aflu mai multe. Bineînţeles, dacă îmi faci această onoare.
Nu vreau sa mai vorbesc despre asta, nu-mi face placere, am cam baut azi si-am scris povestea adevarata cum mi-a trecut prin cap in rime, ca o poezie.Ce sa-ti spun? Ca am 22 de ani si sufar de depresie si anxietate? Ca tatal a plecat in lume si m-a parasit, si mama a murit in accident de masina insarcinata? Asta vrei sa stii? Mai bine nu...hai sa ne oprim aici.(si pentru restul ce citesc acest mesaj:vai de capu vostru numai gura e de voi, cacanarilor)
Am crezut că îţi doreşti un prieten cu care să vorbeşti, să te scoată din această stare. Poate te simţi singur şi vrei să vorbeşti cu cineva. Nu vreau să insist pentru că nu vreau să te deranjez.
"(si pentru restul ce citesc acest mesaj:vai de capu vostru numai gura e de voi, cacanarilor)"
okokok, numai gura e de noi de ce? fiindca am ales sa nu te compatimim, sau? cu ce drept ne faci "cacanari"? ca nu m-am prea prins, of
Băi, îmi place oarecum povestioara ta.
Acum că am lămurit să îți zic ceva.
Care-i faza cu băutul ăla? Acum, sunt 2 posibilită-ți: Ori ești unul dintr'ăia care se laudă că beau, da' ei habar nu au să facă diferența între vodkă și spirt, ori stai și bei...singur, ceea ce te face și mai praf.
Baftă.
Un poet ar trebui să știe că versurile nu se scriu așa unul lângă altul, zic și eu. Mai lasă apa plată.
Bai,chiar mi.a venit sa plang
Ai suferit cam mult si e trist ca iti gasesti consolarea in bautura
Chiar nu vrei sa vorbesti cu cineva? Eu zic ca ti.ar face mai bine... Stiu ca te doare sa vorbesti despre asta, dar cateodata e mai bine sa.ti usurezi sufletul si sa vorbesti cu cineva, iti poate face mult mai bine decat niste pahare care nu te fac sa uiti decat pentru cateva ore
Tu poti sa schimbi ceva in viata ta. Daca stai si bei si nu faci nimic atunci o sa stai asa mult si bine. Daca te simti naspa, mai socializeaza.
Bafta!
Julyly2089 întreabă: