| Elena1234456 a întrebat:

Stiati ca azi e ziua meahee hee?love struck la multi ani mie happy... ce cadou ma sfatuiti sa imi fac? V-ati facut vreodata un cadou tongue? As vrea ca ziua asta sa o rezerv doar pentru mine, acest 5 februarie 2010 vreau sa fie ceva magic, de neuitat happy. Voi ce ati facut de ziua voastra? Care este cel mai ciudat cadou pe care l-ati primit?hee hee la mine a fost un bibelou happy care infatisa un. bebelus happy.

A. si nu va zgarciti cu urarie big grin

15 ani de viata.6 luni de TPU :X

35 fundite

tongue asa da.happy.

Răspuns Câştigător
| Yly a răspuns:

La multi ani și să ai o zi frumoasă. pe aici e cald și soare, să sperăm că așa e și în sufletul tău. La mulți ani! happy

15 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

La multi ani! Sa fi fericit si dorintele sa-ti devina realitatehappy
Nu am primit niciodata un cadou ciudat, insa pentru mine toate sunt frumoase indiferent daca e ciudat sau nubig grin

| Elena1234456 explică:

Pai primesc telefoane de la ora 8hee hee... happy.

sunt iubitalove struck.

| Elena1234456 explică:

Pacat ca nu va pot da la toti fundite prieteni :X va reintorc urarile si mutumesc mult tongue!

Inchin un pahar (de suc tongue-nu beau alcool) pentru voi.pentru echipa TPU :X.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Odata cu alipirea unei noi petale la frumosul trandarir al vietii iti doresc tot binele din lume, multa sanatate, fericire, indeplinirea tuturor dorintelor iar drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafir. LA MULTI ANI!

| User a răspuns:

La mine cel mai ciudat cadou o fost o cutie de chibrite si o canistra de benzinalaughing... noh, ce sa mai zic. la multi ani!

luciana
| luciana a răspuns:

Iti doresc sanatate, impliniri, multe satisfactii, realizari, bogatie sufletesca si spirituala, iar cand va fi vremea,- o dragoste sincera si frumoasa cu ceea ce poate fii mai frumos si pur in iubirea de inceput si sa fie aceasta, o minunata poveste de iubire care sa dureze. Ani multi, sanatosi si frumosi daruiti de Dumnezeu, sa te bucuri ca existi pe portativul vietii acesteia, ca ai parinti ce te iubesc si ca soarele iti zambeste, aducand primavara in sufletu-ti zburdalnic. Te imbratisez pentru o clipa infinita, iti urez cu prisosinta numai de bine si anunt '' Echipa " ca azi ai mai adaugat o floare in buchetul vietii pe acest pamant trecator... Lucien.

| georgiana a răspuns:

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta.Impiedica-te-ai de sacul cu bani.Bate-te-ar norocu' sa te bata. LA MULTI ANI!

| Яùxsi a răspuns:

La multi ani, sa fii fericita si iubita de cine iti place! :*

Eu mi-am facut un cadou frumos de ziua mea. 21 ianuarie. mi-am bagat mana in ghips laughing) si abia astept sa o scot. day dreaming

| Rizer a răspuns:

LA MULTI ANI
sa fii sanatoasa si frumoasa!

| stillhartu a răspuns:

La Multi ani! Iti doresc tot binele din lume:* si sper ca ziua asta sa fie cea mai frumoasa zi! Ziua mea a fost ieri, 4 februarie, si nu a fost deloc speciala. Din contra, a fost una foarte trista si regret asta. Te rog, nu lasa pe nimeni sa te supere azi! Fa tot ceea ce iti doresti si iti trece prin cap(bineinteles, in limita bunului simt).
Si acu ca sa raspund la intrebare... cel mai ciudat cadou pe care l-am primit a fost un buchet de flori improvizat (cu crengi, flori uscate, boscheti din parcul mare) si o "felicitare" facuta pe un afis ce anunta un concert in oras. Felicitarea ma anunta ca am primit in dar, o bucata de pamant pe luna si ca sunt asteptata acolo. Si pentru a-mi da seama ca nu e gluma, am primit si un bolovan. De pe luna. happy
Iti doresc mult succes in viata!

| Elena_1106 a răspuns:

La multi ani! ca oricum stiu cum e sa nu iti spuna nimeni am atatia prieteni si colegi si nici macar unul nu m-a sunat sa imi spuna la multi ani
parca nici macar nu ma stiu, toti m-au intrebat cu doua zile inainte cand e ziua mea si le-am spus e pe 3 februarie cu cu toata lumea a uitat

| Elena_1106 a răspuns:

Si ce fac de ziua mea pai in primul rand toata lumea sta dupa curu' meu si fac ce vreau eu, asa apoi parintii imi cumpara ce vreau, prietenii m-au plimbat prin mall-uri si magazine m-au dus la patinoar m-au pus sa ma dau cu sania si capacul si a fost tare ca au fost niste adolescenti pe partie si nu stiu cum se dadeau pe partie deorece cadeau in lacul care bineinteles era inghetat
si bravo pentru cele 35 de fundite in numai sase luni
eu am sapte luni si am numai 6 fundite
si oricum l; a multi ani inca o data

| Vallentyne a răspuns:

Lha Multi Anni,,, sa fi sanatos si sa ai tot ce`ti doresti...

| happyorsad a răspuns:

La multi anibig grindepinde si de personalitatea ta, dar cred ca tu esti o fata veselatongue ai putea sa-ti organizezi o petrecere(ajutata de cineva)sa-ti cumperi o haina frumoasabig grinsa mergi la un salon de frumusete, un bine meritat masaj.Iti faci un colaj, din mai multe poze si nu vei uita niciodata de aceasta zi minunatabig grinaaa, mi se pare interesant acel bibelou:*

| Anonim13265464 a răspuns:

La multi ani!