Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!
Ce face un psihopat după ce violează o mută? Îi taie degetele să nu-l poată descrie!
La uşă sună un ţigan şi întreabă: - Nu aveţi cumva vreo vechitură de care v-aţi putea lipsi? - Stai puţin s-o chem pe soacră-mea!
Ţiganu' către cumătru'-său: - Să vezi, mîncaţi-aş, nevastă-mea a cumpărat o perie de WC. - Şi cum e? - Merge, dar ziarul era mai bun.
Dom' doctor, am şi eu o problemă: am un dop în fund şi nu mai pot face nevoile şi eu ca omu... - Dar cum a ajuns acolo? - Păi mergeam pe o plajă şi am dat fără să vreau cu piciorul într-o lampă fermecată. A ieşit un duh de acolo şi mi-a zis că îmi îndeplineşte o dorinţă, orice... - Şi? - Eu am zis: no ***!
Se prezinta o fetiscana la interviu, patronul o ia si-o invata: "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc…. ii aburim, ii amanam".
Zis si facut, trece o luna, prinde fata ideea, intra un cetatean:
- Manusi aveti?
- Pai, sigur…de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5?
- De piele, normale, cu 5 degete !
- Le purtati la palton sau la jacheta?
- La palton, ca vine frigul !
- Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana:
- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curul ti l-am aratat ieri, acum imi dai hartie igienica?
Ca veni vorba de banc tare...eu iti spun unul mare care se poate intari pe parcurs. Un cioban veni in Bucuresti cu treburi si mergand el pe Bd. Primaverii ii veni sa se pishe.Intra el la un WC public dar nimeri la femei.Acolo isi scoase ditamai ciofleanga si dadu drumu la treaba.In timpul asta intra o cucoana."Aaaaaaa", se auzi un tipat."Ce grosolanie!" Ciobanul zise mandru:"Grosolanie cucoana, dar de lungime ce zici?" Acum ce crezi ca a zis cucoana?
O blonda intr-un bar, vrea să facă cinste :
- O Skol la toată lumea!
Ce are motanul tău, dragă? Toată după-masa a alergat de pe un acoperiş pe altul. Doar n-a înnebunit?!
- Nu, draga mea, cum să fi înnebunit?! Azi dimineaţă l-am castrat, iar acum umblă să-şi contramandeze întîlnirile...
Intrebare dupa accidentul de la Cernobil:
- Se poate sa iti cada dintii dupa accidentul de la Cernobil?
Raspuns:
- Da, mai ales daca nu iti ti gura.
2 blonde stateau pe banca in parc. Vine un mosneag si spune:
-Daca va dau o bomboana ma lasati sa va sarut?
-Sigur
-Daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe picior?
-Cum sa nu...
-Daca va dau o bomboana ma lasati sa va ating sanii?
Atunci o blonda furiosa ii spune celeilalte:
-Hai sa plecam ca pana ne **** asta dam in diabet
La "judecata de apoi" Dumnezeu ii pune pe barbatii care au fost condusi de neveste sa se aseze in stanga lui, iar pe cei care au comandat in casa sa se aseze in dreapta.Toti s-au asezat in stanga, cu o exceptie.
Toti il priveau socati, inclusiv Dumnezeu care il intreaba:
-Cum ai reusit, fiule?!
El raspunde:
-Nu am reusit Doamne, nevasta m-a pus sa stau aici!
Tot la judecata, Dumnezeu il intreaba pe primul barbat:
-De cate ori ti-ai inselat nevasta?
El raspunde: - O singura data Doamne si imi pare nespus de rau!
Dumnezeu: - Bine fiule, te iert. Ia si tu Ferrari asta ca sa ai cu ce sa te plimbi prin rai.
Al doilea: -De 2 ori Doamne, dar regret enorm!
Dumnezeu: - Bine fiule, ia si tu un Mercedes ca sa ai cu ce sa te plimbi.
Al treilea: -De 3 ori Doamne dar nu am cuvinte sa-mi exprim parerea de rau1
Dumnezeu:Bine fiule, te iert. Ia un Logan ca sa ai cu ce sa te plimbi.
Al 4-lea: -De 4 ori Doamne, dar imi vine sa plang din cauza regretelor!
Dumnezeu: -Bine fiule, te iert.Ai un Trabant de la mine.
Judecata a continuat dar acestia au plecat si si-au dat intalnire a 2 a zi in parcare.Se intalnesc la locul si la ora stabilita. Cel cu Ferrari insa era negru de suparare. Ceilalti se enerveaza si il intreaba:
-Tu esti tampit, ai cea mai tare masina din rai si tot tu esti suparat? Ce ai, nu-ti place masina?!
El raspunde plangand: - Nu, masina e perfecta, numai ca in timp ce ma plimbam pe aici am vazut-o pe nevasta'mea pe o bicicleta!
Hai sa-ti fac un favor.
Candva in vechime era intr-un sat, un lenes cesta era asa de lenes ca nu era in stare nici sa iasa pentru el daca avea nevoie.
Intr-o zi satenii, ce-au zis:hai ma sa spanzuram putoarea asta care calca pamantul de pomana si l-au luat.In drum spre locul cu pricina, se intalnesc cu boierita satului prrrrr.isi opreste aceasta calul si intreaba:ma oameni buni; dar unde duceti pe saracul om legat asa? la care satenii ii povestesc totul despre cel lenes.
Boieritei i se facu mila si le spune oamenilor ca o sa il ia acasa pentru o proba de un an. Daca e mai lenes decat ea ii da tot ce vrea el dupa acest an.Sa facut anul si boierita zice catre lenes;
No s-a terminat perioada de proba si te-ai dovedit m-ai a fi mai lenes ca mine. Ce vrei sa-ti dau de la mine din curte s-au din casa? la care lenesul spune; apai mie sa-mi dai un,, cal si o broasca,, boierita zice, mai omule de cal, am inteles ca te urci pe el si mergi, pentru a nu merge pe jos:dar cu broasca,,, ce faci?
la care lenesul raspunde, o pun in san si face cr, cr si mana calul
DaciaRomania întreabă: