| Inferno a întrebat:

Stim ca toata imperfectiunea din lume se datoreaza berii pe care Monstrul Zburator de Spaghete a baut-o din vulcanul divin cu bere inainte sa creeze Universeul.

http://usatoday30.usatoday.com/......ster_x.htm

Apar cateva intrebari interesante:

Cum credeti ca ar fi aratat lumea daca Monstrul Zburator nu ar fi consumat deloc bere? Ar fi fost complet diferita de cea de astazi sau nu?

Ar mai fi creat Monstrul Zburator lumea daca nu ar mai fi baut bere, sau Universul e doar o eroare a sa, unul din acele lucruri pe care le faci la betie, dar cand te trezesti te minunezi si tu de ele?

P.S.: Eu as spune ca lumea nu e doar o eroare, tinand cont de interesul pe care Monstrul Zburator il manifesta zilnic fata de ea. ( modificarea datelor stiintifice cu bratele sale de spaghete, etc)

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| martzian a răspuns:

Cu tot respectul, dar userul inferno incepe sa se transforme tot mai mult intr-un troll. Unul inteligent, dar tot troll.

| Inferno explică (pentru martzian):

Foarte interesanta observatia ta Martzian.
Ma transform intr-un troll, si cu toate ca este evident, nu poti demonstra asta. Deoarece tehnic nu fac decat sa imi manifest credinta.
Ma declar pastafarian iar ceea ce am scris mai sus e in conformitate cu ce sustine Pastafarianismul, religie recunoscuta de stat in Utah (stat din sua).

Daca eu spun o mare gogomania, iar tu NU o poti infirma, deoarece ti-ai compromite sistemul de credinte, atunci exista o problema cu sistemul tau de credinta.

Daca nu imi poti demonstra ca sunt troll (fapt evident), pentru ca ti-ai compromite religia, atunci e o problema cu religia ta.
Nu poti demonstra ridicolul si absurdul acestei religii fara a da in cap propriei tale religii.

Daca toleranta religioasa ne obliga sa acceptam asemenea credinta absurde, atunci e o problema cu toleranta religioasa.

| martzian a răspuns (pentru Inferno):

Observatia mea cu privire la faptul ca acest mesaj este trolling face inutila si irelevanta orice discutie ulterioara. Tu poti continua pe linia asta, dar vei avea doar parteneri de discutie pe masura.

O zi frumoasa!

| Inferno explică (pentru martzian):

Observatia ta e doar o afirmatie nefondata ce necesita argumente solide.
Tot asa te pot acuza si eu pe tine de trollin sau pe oricare alt utilizator atunci cand posteaza intrebari legate de Dumnezeu.

| martzian a răspuns (pentru Inferno):

Inferno, raspunsul tau este ilustratia clara a motivului pentru care nu am spus doar ca esti un troll, ci unul inteligent. Din pacate asta nu este o circumstanta atenuanta...

| BogdantheDreamer a răspuns:

Adica voi sunteti seriosi? Adica serios?

Imi dau seama ca este o problema destul de grava. Sunteti oameni maturii, in toata firea, educati, ce se intampla cu voi?
Va purtati ca niste neanderthalieni.

| Inferno explică (pentru BogdantheDreamer):

De ce insulti? Ce rau ti-am facut de ne insulti?
Poate tu ai alte credinte si esti liber sa crezi in ce vrei, dar de ce ne jignesti pe noi doar pentru credinta noastra.
Monstrul de spagheti chiar ne spune ca nu nicio problema in ce cred altii. Asa ca iti da dreptul sa crezi in ce doresti. Vezi prium "as prefera sa nu" din cele opt SFATURI (nu porunci) pe care acesta ni le-a dat:

1.) Aș prefera să nu faci prozelitism. Nu e vreo problemă dacă unii nu cred în mine, nu sunt atât de vanitos.
2Aș prefera să nu folosești existența mea ca mijloc de a oprima, subjuga, pedepsi, eviscera sau pentru a fi rău cu ceilalți.
3Aș prefera să nu judeci oamenii după felul în care arată, se îmbracă și vorbesc.
4Aș prefera să nu ai comportament ofensator.
5Aș prefera să nu ataci ideile bigote, misogine, execrabile ale celorlalți pe stomacul gol. Mănâncă mai întâi.
6Aș prefera să nu construiți sinagogi/biserici/temple/moschei/altare de milioane de dolari pentru mine când banii ar putea fi mai bine întrebuințați pentru (alege):
stârpirea sărăciei
medicină
pace în lume
7Aș prefera să nu spui că vorbesc cu tine. Nu ești atât de interesant. Și ți-am zis să-ți iubești confrații.
8Aș prefera să nu faci altora ce ție nu ți-ar plăcea să ți se facă.[7]

| HowdidIgethere a răspuns:

Iti place publicul de 8 ani? Vad ca il tintesti cu frenezie.

| Inferno explică (pentru HowdidIgethere):

Daca mai dai raspunsuri de genul asta te raportez pe motiv de discriminare religioasa.
Nu ai niciun drept sa ataci adeptii unei religii doarbpentru ca tie nu iti place.

| eXtremeAdy a răspuns:

In conceptia ta Dumnezeu = monstru zburator?

| Inferno explică (pentru eXtremeAdy):

Cred ca e mai mult decat parerea mea, dovezile sunt covarsitoare.
FSM ne-a lasat semne ale existentei sale pretutindeni.

| CastraveteCastravescu a răspuns:

Ma bucur ca isi manifesta insfarsit cineva interesul fata de FSM.
Fara bere? Cam trista, orice imprefectiune aduce perfectiunea, oarecum. Poate e lenes sa o repare, poate e inca beat. Vom afla la momentul potrivit.
Probabil, doar cu mai multi pirati.