1.Rock'n'roll nu este la fel de agresiv ca Hard Rock
2.Manele sunt mai diabolice ca Rock-ul deoarece sunt foarte naspa
3.Intrebarea nu are nici un sens
Sper sa fie pusa la misto pentru ca ai scris roakar.
Daca nu mori in iad te rog
Seamana Guta cu asta? http://www.razbointrucuvant.ro/......onesti.jpg
Sigur ca daaaa!
E T/A si A nu vine de la analfabet...
Normal ca e pusa la misto!
Ba tu ala ce stai in fata pc'ului si iti bubuie acoperisul de Salam de vara, ba voi aia care aveti aceeasi gandire de **** ca respectivul faceti nene diferenta dintre ROCK CLASSIC si Black Metal
Ce franta mea zici tu acolo mi'e strain... Diabolice's manelele ca nu au niciun scop... pur si simplu niste gagicute cu tanga s'au gandit :Ba surioarele mele de cocalare ce suntem si smechere de ce sa nu intram pe piata muzicala afonistica?
Ai adus o insulta Raiului om betiv ce esti, manelele sunt uneltele diavolului ca te indeamna la bautura si femei despuiate, ROCK'ul in schimb iti da libertate, te prinsi amice sau vrei sa-ti spun pe si-la-be?
Intrebarea ta e irelevanta.
Nu trebuie sa fi rocker ca sa nu-ti placa manelele.Maneaua nu este muzica lui Dumnezeu, muzica lui este cea bizantina.Deci,daca vrei sa ajungi in rai asculti muzica bisericeasca.
"Si, de asemenea, stim cu totii ca nicihunui roakar nu-i place manelele." - Tu ce zici?
La religie e ceva normal sa vorbeasca astia asa
Si daca te intereseaza. Mie nu place manelele
Greselile gramaticale se pot corecta, in special cele facute constient.
Cred...adica daca zici tu ca-s intentionate, nu te pot contrazice.
nu ai nicio logica
ai asasinat limba romana
o sa tratez intrebarea ta ca pe un ''pamflet''
guta este cel mai mare profet. Amin
Nu nu si-a facut TepesunD pe ai mei. A facut asta pe TPU si pufoaica a prins viata: http://www.tpu.ro/utilizator/rdrx
Asa e, uita-te la versuri, daca stii engleza, in fiecare vers zice sa ne inchinam lui Satan, hai ca ma fac si eu crestin si exorcizam melodia, ce zici? Il facem pe Ozzy preot!
S0nofS4tana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: