Dar are prietene si inca foarte bune (ceapa si palinca) ) si oleaca de pită
De unde sti ca are nevoie de un prieten? Poate isi schimba orientarea sexuala. Dati-mi si mie nr lu slanina*sunt baiat*
@mhn24 nu te mai lua de imaginatia userilor de pe T/A ei sunt foarte TRRUUEE, copii fustrati. damn dc nu e o limita de varsta pe siteul asta? nu credeti ca lumea ar fi un loc mai bun.
@mhn24 Degeaba scrii cu diacritice, coane. Te-a cam batut gramatica, dar gluma a fost buna. Sanatate
@Kronstadt,
Aha. Ok, învață-l tu ce-i umorul că poate te pricepi mai bine.
Tipul este destul de apreciat de mulți, printre care mă număr și eu. Asta înseamnă că sunt o clonă de a lui? Hmm. Sau oi fi la fel de seacă, dar dovedește că suntem așa și că tu ești mai presus.
Reclamă-l până te dor degetele, nu e imposibil să își facă alt cont și distracția continuă.
Altă treabă în afară de a te lua de alții, care nu ți-au greșit cu absolut nimic nu ai? Ignoră dacă nu-ți place și nu te afectează.
Unde, @Kronstadt că a fost duminică azi. Nu îmi pasă, nu mă simt rănită că am 14 ani și.(pff fie) dumneavoastră 37 sau cât aveați.
Ce limbaj vulgar? Cine vorbea, cine e ipocritul aici? De ce ați fost suspendat de atâtea ori?
De unde știti ce îmi place și ce nu? Mă cunoașteți?
@mhn, eh și eu am procedat la fel când s-a luat de mine mai demult. Foarte bine că nu îți pasă.
anonim_4396 întreabă: