Sunteţi o gaşcă simpatică aici.
Cine-mi găseşte o întrebare de la Trivia fără chat primeşte o acadea.
Ăăă, momentul ăla zici?
Huh, mi se întâmplă de fiecare dată când decid să văd care mai e treaba pe la T/A.
Și ce mai faci tu, NOname?
A trecut mai mult de un an și eu tot curios am rămas.
Nu ne spui ce vârstă ai, nu?
Aici s-ar putea posta o bună parte din întrebările de la religie. În special cele care încep cu "oare" (oare de ce creștinii...)
Da,il stim
Stii acel moment cand intrati pe la D/S ca sa vedeti ce e pe acolo si vedeti numai intrebari de la copii de 15 ani?
Modelul a fost luat de la mafioti! Acum si guvernele discuta triviale si serioase doar pe chat! Sa nu calce regulile! Si merge!
Măăă..nu mai vorbeste uraat!
Hei NoName!
Pai nu-i asa rau dupa ce cunosti mai bine userii, daca vrei raspunsuri interesante urmareste-ma pe celelate categorii!
*fluier dupa Daisuki si strig " Stefan Banica Junior"*
acel moment de la 2 noaptea cand vreau sa ma culc dar userii de la trivia imi tot comenteaza la raspunsuri si nu ma pot culca fiindca sunt curioasa de ceea ce au scris
e intotdeauna o dezamagire
Nu chiar, dar tu stii cand intrii si citesti cate ceva de la categoria -dragoste si sex- ca imi vine sa ma dau de toti peretii, tu si simtit vreodata asa ceva?
Pe mine ma amuza uneori discutiile iscate aici
Unii dau dovada de imaginatie, dar majoritatea dau raspunsuri puerile.
Apropo de chat!
Acum ceva vreme(ani) era un chat separat care prindea bine, parerea mea. Urmaream frecvent si imi placea schimbul de muzica dintre utilizatori.
De ce s-a scos?
S-a considerat inutil şi l-au eliminat, probabil pentru a economisi resurse/spaţiu.
Da, probabil dacă stai mult la pescuit, dai şi peste ceva interesant. Am observat şi eu că sunt câţiva copii cu o imaginaţie bogată şi cu mintea brici. Sunt plăcut de urmărit.
Anastasia_7377 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: