| chiftelutacrocanta a întrebat:

Stiti ce zi este astazi? este ziua in care ma voi ruga pentru saraci sa le mearga bine, si ziua in care voi imparti funde tuturor care m-au ajutat toata luna.

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Acum inteleg de unde tona de funde de la tine. Nu stiam ce te-a palit. Chiar sper sa te fi ajutat cumva halucinatiile mele laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Multumesc pentru funde si eu.
big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Doub a răspuns:

Ştii ce zi e azi?
E ziua în care era să mă ia cineva la bătaie pe stradă. *hahahahaha*

| J0B0MAT a răspuns:

A,deci de asta laughing) Sa te rogi si pentru minewinking

| R0R0 a răspuns:

Apoi,Bafta! happy

| Anonimuserr a răspuns:

Da foarte bine că te rogi. Suntem cea mai săracă ţară din Europa. Avem cei mai mulţi săraci şi numănnui nu îi pasă. E mai bine să ne pese de conturile noastre. Consider că toţi ar trebui conştinetizeze clar această probleme, să realizeze donaţii pentru cei săraci iar guvenul nostru împreună cu ONG-urile să facă în aşa fel ca atât săracii cât şi copiii lăsaţi de izbelişte să aibă o viaţă decentă. Ţara asta trebuie să pună accent pe educaţie, sănătate, să ajute absolut toate categoriile sociale îndeosebi săracii, bătrânii şi copiii abandonaţi. Dacă ar exista această cooperare ar fi perfect. Sigur că se poate există bani la buget dar nu există voinţă. Deci, concluzie soluţii există multe, unele bune altele mai puţin bune pentru a dezvolta românia şi domeniul asistenţei sociale să fie foarte bine consolidat.

| syd2 a răspuns (pentru Anonimuserr):

Cea mai saraca e Moldova, adica cea de peste Prut.

| Anonimuserr a răspuns (pentru syd2):

Basarabia da. Nu văd de ce ne-am uni cu ei, ne-ar trage în jos rău de tot.
E mai bine aşa cum suntem.
A pentru istorie şi pentru creşterea populaţiei şi a teritoriului ar fi o idee bună. Dar în afară de aceasta, nu. Să nu comparăm cele două Germanii cu o potenţială unire a noastră cu Republica Moldova.

| Copac13 a răspuns:

In loc de funda merg si niste lemne pentru foc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am observat. mulțumesc chifteluță.