Nu ma bate la cap si asa sunt disperat din cauza ca sunt un om ipocrit.
Esti ca si CH3COOH nu poti forma multi ioni doar foarte putini.
Auzi, tu ai ramas corijent la chimie si inveti de acum pentru vara?
Nu, am iesit cu 9 slava Domnului ca profesoara noastra e iad. Si nu nu mi se pare de ras ca mi-ai zis corijent, deloc, chiar deloc, si da ma-i enervat destul incat sa-mi dispara zambetul de pe fata care mi l-a creat numai ce un cantec de a lui Liszt.
Sunt deja de doua saptamani pe acest loc si nu, nu accept felicitarile, poate le dai altcuiva dar numai nu mie.
Minerva nu mai exista din cauza impulsivitatii mele m-am scapat la vorba si am distrus tot planul meu malefic care prin ipocrizia mea avea sa aduca apofilosul acestei categorii.
Huh? Deci Minerva a murit? Deci acum am voie cu emoticoane?
Oricum mie nu imi e de Minerva... imi e de Kaori-senpai! Chiar incepuse sa-mi placa de ea T_T
Tie nu-ti pasa de nimic, nu vorbesc cu nepasatorii, chiar daca singur sunt un nimic.
Daca nici mie nu îmi pasa de oameni, atunci nimănui nu ii pasa
Nu te-ai uitat la anime nu ai voie sa pomenesti de ea, e prea sfant acel anime in care este muzica lui Chopin si a lui Saint Saens si Beethoven sa fie vorbit de cel care nu s-a uitat la el, eu am plans doar putin la ultimul epizod, apoi am plangeam doar cand imi amiteam de acest anime, acum mi-a trecut.
Dar nu am zis ca esti un corijent.
Am obserat ca tot spuneai de hidroxidul de cupru(parca), acum de acidul acetic, spune-mi si de glucoza si te las in pace .
C6H12O6, dar erai pe aproape.
Cum de va invata asa ceva in clasa a8a?
Ca la noi mai tarziu se invata.
Intre-a 7a si a 8a se pune baza ( la noi) pe reactii, concentratie si... Mese atomice, procentuale etc.
Anime Sfant? Am zis ceva gresit? Am zis doar ca mi-a placut cum a fost realizat personajul...Nu am vrut sa insinuez nimic daca asta am facut.
Nu stiu nu ma intreba nu-mi place chimia (mai ales profa), insa din cauza ca sunt asuprit prea tare de parinti trebuie sa invat la toate materiile, si nu, nu-s bebelus, in viata asta nu am oameni mai apropiati decat familia, prietena mea(erudita foarte tare care tot uraste chimia si imi sustine teoriile de cucerire a globului pamntesc si de sortare a oamenilor dupa cele trei clase scrise de NIccolo Machiavelli) Ecaterina, si inca cativa oameni care imi sunt foarte dragi si da Daisuki nu se mai afla in lista aceasta, si da, sunt foarte enrvat acum nu stiu de ce.
Anime sfant corect gandesti marite Horatio, insa starea-mi e patata si nu pot gandi limpede ca "apa cristalina" (o aluzie la cristi din banat ) si nu nu imi este somn, ascult acum muzica lui Bach, da nu-mi pasa daca va trebui voi canta la pian sa se trezeasca si vecinii, nu-mi pasa de vecini mai ales de cei care traiesc mai sus de mine de la ei tot timpul se aude or*asm si muzica rock care rasuna foarte tare asa ca nu-mi pasa ca azi au venit vecinii de jos la ora 6 dimineata ca am cantat la pian si au spus sa ma linistesc si sa pun in frau pe Mozart care deja il invat de o saptamana.
Randurile 6 si 7 sunt atat de semnificative pentru vremurile noastre...
Totusi ai si tu putina mila de vecinii tai... Lasa-i si pe bietii oameni sa doarma in intervalul 23- 7. Ar trebui sa le ajunga aceste ore de somn...
Eu ascult rock nightcore acum. In curand ma culc caci nu am ce face.
Te provoc Horatio, lasa inregistrare cu vocea ta, ca nu ti-am auzit glasuletul de diva, desigur o s=o lesi cand vrei nu=i neaparat acum, www.vocaroo.com
Ma mai gandesc... cu toate ca nu am de gand s-o fac. Nu e genul meu... Ma mai gandesc. Nu iti spulber sperantele.
Lol, stiu la ce te referi, multumesc ca m-ai inveselit, da de ma minti ca nu vrei sa inregistrezi, te musc de un deget ca pot si asa ceva.
Ho ho, stai calm.
Ce ai patit?
Nu zice nimeni ca de inveti ca te pun parintii esti un bebelus.
Sa-ti spun un adevar foarte strasnic despre mine, ma enerveaza strasnic emoticonul asta "" si imi vine sa-i tai capul, asa ca cand vorbesti cu mine staruiete sa-l eviti terog va fi pentru binele meu.
)
)
Ce nenorocita sunt.
Aa, era sa uit :
Sa visezi frumos .
No, gata, nu le mai folosesc.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: