| RândunelPisică a întrebat:

ştiţi dc se duce categoria de rapa? Se duce pentru că puneţi întrebări de copii de -6 ani gen: am o bomboana şi nu Ţi-o dau sau cine Mi-a furat banana, ce ai acolo strâns în mâna? Am furat o acadea sunt un criminal...sau hai că mă duc la picnic cu ashadow. Şi voi nu mergeţi straight face nu sunt amuzante ..sau casatoriile, poveştile de dragoste fără sens. Sau întrebări de genu' Da'. Dc nu pot intra pe xat? Serios? Doamne cum a ajuns t/a-ul.

15 răspunsuri:
| CMaria21 a răspuns:

Agree!

| dragon88denis a răspuns:

Da s-a cam dus de rapa T\A-ul de cand a fost invadat de useri noi fara pic de experienta.

| Foxyyyy a răspuns:

Da,asa e. Dar de dusa de mult, nu de acum. Nu mai dramatizati atat, e doar un simplu site pana la urma.

| suităr a răspuns (pentru Foxyyyy):

Am gasit si eu pe cineva optimist! [-o

Doamne! Stiu ca intrebarea aia cu ''ce ai stans in mana stanga'' e a mea.Caseste tu o intrebare acare sa te facă mort de râs.Și poate comentariile sunt amuzante, la o intrebare plictisitoare.
Inainte cum era T/A-ul? Plin de intrebari cu Cleverbot, asa ca nu e nevoie sa-ti facem toti pe plac.

| suităr a răspuns (pentru suităr):

*gaseste

| W3R4 a răspuns:

Bun...ce propui?

| Foxyyyy a răspuns (pentru suităr):

Sunt realista. laughing Si intrebarea ta cu ''ce ai strans in mana stanga'' e chiar ok.

Scuze de comentariul ăla lung.Doream sa il pun la răspunsuri nu să ti-l trimit țiebatting eyelashes

| Foxyyyy a răspuns (pentru suităr):

Mi-am dat seama.

| єχcєєℓ a răspuns:

Dramatizezi prea mult.T/A-ul s-a *** de când au plecat Groparul și restul...

| Frunziix3 a răspuns:

Stii de ce se duce T/A-ul de râpă? Din cauza intrebarilor "Stiti de ce se duce T/A-ul de râpă?". Si insirati tot felul de intrebari gasite "random". -_-
Ah, da, si din cauza ca folositi prescurtari gen "dc". Plus, de abia am putut sa-ti citesc intrebarea! Puteai sa pui intrebarile alea intre ghilimele. -_-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Taci ma ca tu esti toata vina din T/A laughing Esti vedeta prea mare laughing

| Musique a răspuns:

Se dulce și din cauza "dc-ului" tău.

| TheScamy a răspuns:

T/A s-a dus de mult laughing)), au venit muuulte întrebări ca ale tale, după, s-a liniştit, şi după nu mai ştiu... Ăă, deci, nu ar trebui să te mai întrebi. S-a dus, gata... Ask.fm e la modă acum laughing).