Ca,Cica e un ritual daca aprinzi lumanarile in baie la nu stiu ce ora si o strigi de "n" ori pe aia, ea apare in oglinda sau nu stiu unde dracu`.in fine is not real.
Eu stiu legenda lui Bloody mary care a facut inconjurul cartierului meu.
A fost odata o printesa numita Mary care a fost inchisa intr-un turn in ziua nunti ca sa nu fuga. Ea s-a uitat in oglinda pentru cateva minute dupa care a cazut pe jos. Cand garzile au intrat in turn, au vazut-o intinsa pe jos, inconjurata de 12 lumanari si au constatat ca e moarta. Deaici percepem ca Mary a mruit misterios in fata oglinzii in ziua nunti.
Si se zice ca la ora 12 :00 seara (nimeni nu stie de ce la ora 12:00 fix...) daca aprindeti 12 lumanari in jurul vostru, cu o oglinda in fata voastra si spuneti BlodyMary de 3 ori in timp ce va uitat atent la oglinda. Apare mireasa Mary cu un cutit in mana si in 3 secunde muriti.
http://www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0
Da ......si iti da si o acadea dupa ce te omoara nu? voi chiar credeti ca exista?
... its not real idk what to think.
* serios acum, nu stiu daca e real *
* gandindu-se*
* isi aminteste un video *
oricum n-am de gand sa incerc
Ca cica daca stai la 12 noaptea pe un camp si zici Supernatural de 3 ori o sa-l vezi pe satana
Ar trebui sa te uiti la supernatural sezonul unu episodul 3, 4 sau 5 ca unu dintre alea este cu bloody merry
Kamwiiiiiiiii întreabă:
Julyly2089 întreabă: