Te bântui pana la sfarsitu vietii. Nu o sa scapi de mine nici pe lumea cealaltă. Am eu grija si de tine si de masina ta. *malefic face*
Dupa mine, mor si prajitoarele de pâine.
Atunci, rip.
Aveam ciocolata in buzunar.
Păi nu pentru tine, mai.
Normal că pe tine te-aş salva.
Te-as alege pe tine, o viata de om e mai importanta decat niste hartii...
AM inteles eu bine sau ai zis ca e posibil sa "moara" valiza de bani?
Phah, dai aceasta intrebare fiindca vrei ca altii sa-ti spuna cat de draga le esti, cat de copilaros. Acum, desigur ca a alege viata ta ca dupa poate imi imprumuti niste bani pentru inghetata si chiloti.
Semnat Putin Vodka 228.
Da sa stii ca tocmai de aia o pusesem. Da. Meriti trofeul "Chilotii de aur" pentru asta.
Cat de rea esti chiar si daca iti salvam viata, copilo , stiu ca nu-ti place cand iti zic copila dar sunt sadist.
Pai normal ca stii ca nu-mi place. Ce nu stii tu.
Bineinteles ca te salvez pe tine orice ar fi. Si daca e dusmanul meu, tot pe el il salvez in detrimentul valizei.
Tu, clar. Cand ma uit in ochii tai nu am nevoie de nimic altceva din intreaga lume. Dar ii pot fura banii fetei, nu?
Când te-ai mai uitat mai tu in ochii mei?
Normal. Stiu pe cine ar salva TATI. Aham..am mentionat cuvântul tati?
Care e problema? fete gasesti la fiecare pas, dar o valiza cu bani? rar asa ceva
Nu ca fete. Ca eu sunt fie'ta.
Om rau si nemilos ce esti. Te bântui toata viata.
Oricum te-am facut pentru alocatie ))))))). in valiza aia sunt mai mult de 18 ani de alocatie, asta e clar
Valiza are 20 cm si e plina cu monede de 10 bani.
Aha, si alocatia s-a si dublat. Tata rau.
Totusi se merita, scap de tine
Da cine a zis ca scapi? Te bântui si ma ai pe constiinta. Nu scapi de mine nici pe lumea cealaltă.
asa ma plictisesc noaptea ca dor o data la 3 zile
Da nu mai bine te leg eu de copac?
Seman la corp cu Stallone, fug cu el in spate )
Îl plătesc pe Copacu sa prindă bine rădăcini. Nu pleci nicăieri. Acolo stai, mort de sete si foame.
rea esti. nu ma supara ca ii cer lui Depress poza cu tine si o pun pe site-uri cu lesbi, ai grija
Si tu cine crezi ca-ti da?
Si tu ce crezi, ca iti va da? Sa astepti tu. Nu m-ar trada. Nu de alta, da am poze cu ea. Sigur nu m-ar trada. Am imunitate. (^ω^)
Nu trebuie sa imi dea ea neaparat , daca le are in pc sunt si alte modalitati de ale obtine
Dar poate nu le are. Adica, nici măcar nu i-am dat poze cu mine. Dar a văzut pozele.
Ea a spus" cine crezi ca iti da" deci clar are. haios cum faceti voi schimb de poze, deja sunteti BFF?
Ai impresia ca am salvat poze cu ea?
Si daca vrei sa vezi poze din pc-ul meu, iti dau.
Am cateva cu Nixon, cu chestii si 1-2 cu mine, rest nimic.
Santaj?
Deci mi-a salvat pozele de pe fb. Asa deci.
Ea îmi da poze sa le pisicesc. (^ω^) si acum ca ma gândesc am o poza de pisicit.
Ai 2 poze cu tine , oricum nu vreau sa te vad. nu vreau sa vad o satanista cu cercei in nas si suvite albastre
1)Nu sunt satanista.
2)Am cercei doar in urechi ( +ca as mai vrea 3)
3)Nu mi-am facut suvite albastre, sunt in plina desfasurarea a suvitelor mov.
Cele albastre mi-au dat eroare.Doar mainile mi le-am strumfit, ca de par nu s-a atins culoarea.
Si nici eu n-as vrea sa te vad pe tine, ca sigur esti urat .
La soare te poti uita dar la mine ba
Si modeeeest..aoleeu cat de modest esti.
Mai ales . am exersat modestia la sala cu hahaleri aia care isi fac zilnic selfie sa vada gramele de muschi
La partea cu hahalerii nu te contrazic. Sunt unii care arata atât de scârbos. Isi pun ca idiotii poze pe facbook si trimit mesaje fetelor ca sa se dea mari. Ce fraieri.
Nu te contrazic, dar fetele mai mult prefera hahaleri de aia decat cei timizi.
Si ea se duce cand vine la mijloc un baiat. fuge si te lasa
Prietenii pe primul loc! Baietii mai târziu.
Asa ca
Da, zici asa pana la 18 ani. dupa numai merge faza
La 18 o sa fiu majora. Dar cine stie, daca nu se iveste nimic in cale, pot spune si pana la 20.
Daca vei astepta pomana ca multe fete, poate apuci si 25 . daca nu gasesti pe unu calumea poate mori singura . nu stii niciodata ce si cum. de aia si radeam la intrebarea ta cu "casatoria". cand ii vedeam pe toti ca se vad casatoriti la 25 de ani ma bufnea rasul. macar de ar fi asa usoare chestiile astea dar na, la 15 ani cat e varsta medie pe aici, nu am pretentii sa luati in serios aceste chestii
Stii mă gândesc foarte atent la viitor. Si 22-23 o consider o varsta potrivita pentru o alta etapa, nu aceea de "iubit-iubita" aia de la 18. Dar ma gândesc la faptul ca îmi va fi cam greu sa am încredere in cineva. Ai vazut cum sunt majoritatea baierilor. Unii mi-au zis " a draq aia nici nu se uita la mine" si ma simt bine ca nu le ofer atentie.
Te cred, majoritatea baietilor / fetelor din ziua de azi sunt praf, mentalitate de turma. din pacate rar gasesti pe cineva calumea
Poate o sa se găsească cineva si pentru mine, dar mai e pana atunci. Mut timp. Acum ma concentrez pe scoală. Anul asta a fost cam multa leneveala.
Esti inca mica. ai tot timpul de baieti
Bine zis...:3
Pe tine. Logic! Banii da-i Drq...azi ii ai maine nu, dar viata unui om conteaza si valoreaza mai mult decat cacarii aia de bani!
Buna alegere (^ω^)
:3
Normal. Doar nu te las eu pe tine sa cazi in prapastie! Esti mai importanta decat hartoagele alea! :*
Spune clar ca... cealalta cade in prapastie, nu ca moare valiza! Unde-i logica? )
Initial asa scria, dar a editat
Atunci... Sorry! Netul meu nu face sport, de aceea nu merge atat de bine! )
( Neeeet. )
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: