Mai mare ca tine. Mrrrrr
Imposibil.
Vrei sa ne intrecem sa vedem care e mai gay?
Și, ești din Japonia?
Prea frumos ca sa fie adevarat. Cand voi ajunge in Japonia, ma imbat.
Hai zi tu, nu-s frumos?
Ah, Douby a mea, nu ma crezi?
Absolut deloc, Lor.
Lor...nu ma cheama asa. Cum am spus, adevarul l-am zis de prima data, poate varsta nu.
Dap, tot e cald afara.
Da, stiu ca e.
Acum pe bune, de cand cu Freeak am devenit mai ametit decat eram. Fi sincera si da-ti cuvantul.
Sincerrrr, man. vrei si o poza cu dragutul de mine?
Ba:
1.Deci pot sa jur ca cineva ti-a spart contul, frate, ori asta, ori esti ametita. Ai facut pana acum 3 greseli din realitatea ta.
2.Pai si cealalta poza cu cine e? Si pisica aia?
Ok, da-ti cuvantul in mesaj.
Aia? Aia e sor'mea. Dar vitrega. pisica, tot a mea e. Uite si poza cu mine, dar vezi ca e editata, de aia e fundalul asa frumos, ca eu sunr frumos si fara edit, dar fundalul imi strica imaginea.
https://www.imageupload.co.uk/image/ZdGM
Aha deci, nu ma crezi...bine.
Dovedeşte-mi că eşti băiat şi atunci voi crede că NU eşti fată.
Https://www.imageupload.co.uk/image/ZdGM
altceva mai vrei? vezi ca am folosit photoshop, ca na, fundalul era urat
în mod clar eşti tu aia (sau ar trebui să zic :,, ăla"? )
să zicem că există o posibilitate de 1% să fii băiat, de ce ţi-ai,, dezvălui " identitatea după atâta timp de minciună şi de ce ne-ai şi da poze cu tine (evident poza aia nu-i cu tine da' las-o aşa)?
Ba logic ca-i cu mine. Ce...prea frumos ca sa fie adevarat? Sunt frumos aaa?
Semeni.
Și voiam să te întreb dacă e adevărat că japonezii o au mică, dar dacă zici că nu ești.
În comparaţie cu o scamă, da, eşti frumoasă. Deşi nu-s prea sigură...
Lăsând gluma la o parte, 1 aprilie o trecut... Înţeleg că poate ai pierdut noţiunea timpului, însă categoria te dă de gol, ca pe mulţi alţii/multe altele.
Si tu crezi ca i-am controlat? M-as duce pe la Ruki, dar...n-am bani de drum.
Să-l controlezi?
Sa-l intreb, perversule, ca poate l-o fi vazut pe Reita dezbracat prin baie, si... aaaa, stai, pe tine ar trebui sa te intreb, am si uitat ca esti gay. Ce uituca sunt.
Uituc, nu uitucă, Loreno.
Asa ma Tudi, uituc. Deci...cum e?
Ah, baby, vino aici.
*Alearga spre ea cu bratele deschise si o ridica spre cer strangand-o cu putere in brate*
Zau? De ce nu?
Nu te cred. O data mi-ai trimis o poza cu tine (si erai fata).
Zau? Poate era sor'mea.
https://www.imageupload.co.uk/image/ZdGM stiu ca e editata. dar tot frumos sunt.
Nu esti tu ala. Nu ai cum. De ce mi-ai aratat atunci alta poza?! Aaa, esti frumosss..."
Suuupeeerrbrbbbbbbbb
Nu ma crezi nu? Baaaaaa, ai luat teapa. Nu-s fata. ametitule, sunt bwaiat.
Deci asta inseamna ca ai mintit si in legatura cu varsta ta si ca iti place japoneza!
suna-ti avocatul, avem de munca
Tot iubesc japo si am aceeasi varsta.
Daca ai fi baiat nu ai spune ca esti frumos...nici daca ai fi gay. Baietii NICIODATA nu spun ca sunt frumosi. Numai daca au o problema mintala.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: