Singurele fete cu adevarat de treaba si normale la cap.le-am gasit pe net.si marea majoritate pe TPU!
In realitate numai specimene contagioase de genul ala gasesti...
Asa se intampla cand ai putina minte si incerci sa fi altfel decat grupul din care faci parte...esti dat deoparte si ridiculizat
Baga-ti **** si da-i naibii ...lumea e tampita in general, baremi tu sa fi normala
Da, au ceva in cap: Justin Bieber.Trist, parerea mea.Azi, o colega ii spunea alteia ca daca l-ar vedea pe Bieber pe strada, l-ar juca pe cap.
Apropo, si eu sunt 14 la catalog.
Eu la franceză mi-am luat 3 că am scis bosquet in loc bush sau ceva de genu`. Frate am descris strada pe care stau*dăăăăăă*
Pai ai putea sa ma descrii pe mine
doar ziceam si eu
P.S. par cret saten. inaltime 1.64
Scrie acolo ca am parul negru, ochii caprui, am 1.65, sportiv,spartan
Inteligent,istet, modest...
Ok. Îţi spun o serie de trăsături fizice, şi morale, tu îmi spui care ţi se potrivesc. Dar nu toate, doar patru pentru fiecare. În total, opt. Bun, încep:
Chuck Norris este:
1. mic (ca înălţime)
2. mare (ca înălţime)
3. slab
4. gras
5. blond
6. brunet
7. frumos
8. urât.
Ăstea, fizice, acum morale.
1. bun ( nu te gândi la prosti, cum m-am gândit eu)
2. rău
3. amabil
4. timid
5. harnic
6. vesel (te atenţionez că în franceză vesel se spune gai)
7. modest
8. simpatic
9. amuzant/caraghios.
Good. Alege. Aştept, te cunoşti mai bine decât te cunosc eu pe tine!
Well, cand aveam eu 15 ani era moda cu Gionas Bradars (Ce baba ma simt.) Fetele din clasa n-au mai vorbit cu mine o luna-ntreaga deoarece am spus ca au o freza de zici ca le-au crescut flo.ci in cap. Si totusi, imi pare mie sau fetele de 12-16 ani devin mai proaste cu fiecare generatie?
A 14-ea la catalog... close enough, eu-s a 18-ea.
Fetiţele alea au doar un singur lucru-n cap: aer. Sau, cum a spus Bogdanux, doar Justin Bieber. Ar fi tare să existe un ştergător de amintiri, ca-n desenele animate, cât să le ştergem toată pasiunea asta pentru sus-numitul specimen.
Hehe, eu am fost 13 la catalog. Urma să fiu 14, am ajuns 15. Ghinion.
Da stiu.si la mine e cam la fel.:-J. Discutam ceva eu cu un coleg.si trece pe langa mine un alt coleg, si ii zice lu` o fata din spatele meu "daca ti-as indeplini o dorinta care ar fi" sau ceva in genu, la care ea raspunde "daca ai putea, as alege sa fiu intr-o croaziera romantica cu *prostu cu.rului (Sti cine) sau. daca nu sa ma marit cu el." La care spun eu "Ala e gay, sti?" si au inceput cam toate fetele sa zica "Da.ca daca as zice si eu ca tu esti lezbi ar insemna ca ar fi adevarat." sau "da.bine *numele meu*, tie ciuda ca nu ai tu faima lui" si chesti din astea. Mai ales ca eu ma intelegeam bine cu colegele mele pana in acea zi.Chiar imi pare rau, ca un retardat ca el, poate sa ajunga sa distruga prietenii si altele. Ma rog, asta`i lumea in care traim, ce dracu` sa-i faci.(mentionez ca am 15 ani.si totusi. unele gandesc altfel.adica toate.)..Si da, era sa uit, chiar daca spunem despre baieti ca sunt porci si altele.da la bine sau la greu, mai bine te ajuta ei decat "asa-zisele prietene".
Crede-ma, te inteleg. La mine in clasa sunt numai pitzi maneliste si emoiste care barfesc pe oricine oricand.O singura fata mai e normala in toata clasa aia in afara de mine. Eu sincer deja sunt plictisita ca in ora de sport sa il aud pe salam si sa le vad dand din sunci. Iar cand iesi si tu cu cineva normal, toti ciudatii si obsedatii te barfesc. Sunt de acord cu Apache. Nici eu nu stiu prea multe tipe normale in viata reala. Numai rahaturi ambulante cu idoli fumati si pisati in acelasi timp, dar asta e, macar astia care am ramas normali sa ne pastram asa ca altfel toata omenirea ajunge o mare prostie.
Deci cel mai tare raspuns!
Bya, lasa-le in pace, o sa isi revina si ele, tu nu iti dai seama ca esti mai dezvoltata psihic mult mai mult decat ele. Esti mai matura, iti dai seama ca Justi Bieber nu este cine stie ce mare minune... Daca Justin Bieber este asa de bun si de talentat, de ce nu il dau si pe el la radio? Macar acolo, o singura data... Pai alte cantece le dau de 100 de ori pe minut la radio si unele mai sunt si vechi, dar Justin ca [, ] compune mereu cantece? De ce nu il dau la radio? De ce nu pun meldiile lui pe fundalul reclamelor? De ce? De ce nu are asa mre publicitate decat in revistele pentru pustoice de 11-14 ani? Bianca, lasa-le in banca lor si vezi-ti de treaba ta, fac pariu ca au in camera, fiecare, un poster cu JB si stau toata ziua si se holbeaza la el Glumeam doar. In fin, eu sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spunem toti! Ok? Mai vorbim, pa-pa!
Fetele de la mine au pus o poza pe perete cu justin bieber si au aruncat cu guma in el *ii multumesc lu dumnezeu*
Mie nu imi place justin bieber dar de selena gomez da oricum asta este o stratagema pentru selena gomez in cazul in care nu s-ar intelege cu el oricum se pare ca a si fost oricum selena gomez nu are nevoie de smecherasi golanasi de astia cum e justin bieber ala se da smecher golan si el saracul canta ca o fata mai si baga numai fete in clipuri baieti nu semn ca este gay asta este sigur ca poate daca face asta nu inseamna neaparat ca este gay dar de ce baga numai fete atunci in clipuri si baieti inseamna ca are o problema si nu vrea sa recunoasca e gay de fapt dar asta este problema lui oricum nu imi plac vedetele care se promoveaza cu ajutorul lui Youtube ma refer in ziua de astazi se pot promova si fara Youtube dar asta este viata cand nu era colo Hi5 Facebook Twitter Tumblr Pinterest Instagram si Youtube oare cum puteau sa se promoveze decat simplu normal aparand colo la tv si de acolo stiau ce au de facut
Ma mir cum poate o fata de 13 ani sa nu se ia dupa capul unor destepte cu IQ=0, deci, e treaba lor ca cred ca o sa aiba pe cineva care seamana cu jb, sau au postere si chiar chiloti cu poza lui. Nu te mai lua cu ele, fii tu singura dar happy, decat sa iti strici mentalitatea cu ele, fii sanatoasa si nu atunci cand o sa ai 80 de ani sa umbli la psiholog ca "marele cantaret" a pasit spre... si daca vrei sa stii ce au in cap, iti spun eu: loc vid, o sa invatati la fizica;), asculta asta si gandeste-te ca jb e spinzurat acolo :)) http://www.youtube.com/watch?v=YA32ABtHu2Y&feature=feedf
Va rog nu mai vorbiti in viata voastra despre that retard...deja m-am obisnuit sa aud de el si nu vreau sa sa intample asta! Stiti cum se spune:trebuie sa te adaptezi la mediul in care traiesti.Justin e pentru fete cu fite adolescentine care vad fizicul la un om si nu talentul sau inteligenta si calitatile bune(aici nu zic ca e frumos baietasul! In primul rand pentru ca as parea gay si in al doilea rand pentru ca nu e.Dar totusi nu vad ce ar putea vedea fetele la el. Talent? NEVER! S-o trezit si el cu freza de Beatles si d-acum se crede vedeta). Pfoaaaiii de capul si de zilele lui!
Daca-ti place de Justin Bieber nu inseamna ca esti prost/proasta,tampit/tampita sau orice jignire pe care o spui tu acolo. Mie mi se pare ca esti o mare inculta in cautare de ajutor cu lumanarea,ce,nu te mai baga mamica in seama?
Fetito, daca tu erai o persoana normala si pur si simplu nu-ti placea de Justin Bieber nu faceai haz de necaz in toata clasa ca tie nu-ti place de Justin Bieber, ca nimanui nu-i pasa. Daca tu erai asa "desteapta" precum ne povestesti tu noua iti vedeai de treaba ta, faceai tema cum era acolo, fara mofturi sau fite, alte fite ..ai vrut sa te dai mare ca tu esti tupeista si ca esti "cea mai tare din parcare" ca tie nu-ti place de Justin. Mie mi se pare un tip foarte ok, care-si vede de viata lui de celebritate, nu are de ce sa fie criticat decat de niste fite de copile. Asa ca eu am extras tot ce-am gandit din spusele tale si NU-mi place... lumea asta s-a dus rau de tot cu capu`..Imi pare rau, dar esti o copila prea alintata si cu prea multe fite, trebuie sa aducem penseta sa ti le scoatem. Adica vai tu ..erai tu mare "diva" ca nu vroiai sa-ti faci tema din cauza acestor personalitati. Si da. stiu ca o sa ma critici dar nu-mi prea pasa, esti o inculta si o dovedesti prin spusele tale. Te faci singura de rusine.
Pentru cine e masujul asta?
. Din pacate ..numai vad ce mesaj pentru TOATE, absolut toate raspunsurile de la aceasta intrebare NU-MI mai apar din? cauza. decat comm.-ul tau deci practic nu-ti pot raspunde!
Sa stii ca nu e nimic daca prietenei tale ii place d e o persoana si aceasta este vedeta. Ii place si asta este fiecare cu gustul ei si preferintele ei. nu merita s ava stricati prietenia doar pentru atat in plus si mie imi place de Justin Bieber si colegei mele de Selena Gomez iar eu o urasc pe aia din toata inima si totusi asta e o urasc n uam un motiv dc s ao urasc dar nici eu nu stiu ce am cu ea dar pur si simplu nu imi place ea tot spunea ca Selena are mai multi Fani ca JB dar o ignoram pentru ca dintr-un tantar se face un armasar nu o bag in seama da unele pesoane au gusturi diferite n usuntem la fel doar pentru ca prietenei tale si colegelor tale le place de JB aia nu inseamna ca trebuie sa te superi si sa te enervezi mie mi-a placut de el din 2010 si am tot vazut schimbarile etc acum am realizat ca unele melodii ale lui sunt nasoale si ca ia stat naspa cu freza aceai dar acum sa dezvoltat si arata chiar bine iar melodiile super asta e vremea noua sau schimbat multe si in primul rand asa gay cum e el dar are o cariera si de aia e gay ca a ajuns atat de departe. nu trebuie s ajudeci o persoana daca nu o cunosti in plus daca nu-ti place asta este ti in tine si gata le zici ca tie nu-ti place de el. nu trebuie s ase faca nu stiu ce razboi pentru un baiat. parerea mea!
Da si recunosc ca unele fete chiar exagereaza cu tampeniile astea ca vreau sa ma casatoresc sa aam copii sa fiu cu el si de astea sa se trezeasca la realitate ca nu o sa s eintample in plus chiar daca JB a declarat intr-un interviu ca s-ar putea indragosti de o fana dar doar daca lar trata ca pe un supra om, nu ca DUMNEZEU!
Estio. toate l-ati vrea pe Justinn sa va ft pe toate ofticatelorr! Incorigibile de 1 ban ::)
Mda... Ma enerveaza haterii ca tine , am gasit intrebarea asta acum in 2013 si am sa-ti zic ceva Stai tu in curul lui Justin sa stii daca e GAY? tu crezi ca lumea e bolnava sau tu? Cat de stupid Nu iti place Nu iti place, dar de unde sti ca e GAY? Netu? Tot netu a zis ca exista si Fantoma lui Michael Jackson Si tu zici ca cea mai buna prietena a ta, ii palce JB, si tu zici ca esti prietena cu ea? Daca va numiti ''prietene'' asa cum ziceti voi ar trebui sa treci peste chestia asta. Omeni ca tine sunt doar gelosi pe faima lui Si atat Cand ajungi tu la acelasi nivel cu el, ma anunti si mai discutam A. Da si uite un sfat nu mai manca atata rahat. I'm a belieber boy.
Frate...voi ziceti ca ele [ cele care.l plac pe Justin Bieber ] nu au cap, sau ca sunt nebune?!
Pe bune...voi sunteti nebuni cu capu`...
Deci pentru simplul fapt ca unora le place Justin si unora nu, nu trebuie sa le/ii faceti nebuni, idioti ...etc...
Daca nu va place, e OK dar nu trebuie sa va apucati sa il faceti gay, retardat, urat...
L`ati cunoscut cumva si e asa cum spuneti voi?! NU. Deci tineti`va vorbele de c***t in voi, nu trebuie sa stie toata lumea ca voua nu va place Justin...
... Oameni care n`au ce face...
..Va zic eu...calculatorul e de vina!
Ele sunt asa atrase de justin bieber pentru ca toata lumea il place
si daca ar fi sa o luam drept nu toate fete il plac oar ca for sa fie ca celelalte
e implu j.b nu e asa frumos ''e la moda''
[nici mie nu-mi prea place]
Sili
29 December 2011, 15:30
eu il cunosc pe justin bieber am fost la concertu lui si el a avut apartamentu adica camera langa a mea in hotel e un baiat d e treaba si am fost cu el si chiar imi pare rau pentru tot ce li sa intmaplat
LOL < ce comentariu >
" Cat de prost sa fii? ) "
) "Am fost cu el" Prea penal
PSon't Judge.
Bay frate deci ce aveti cu J.B asta?
Ce toata lumea "e gay,e prost,e tampit,e nu stiu cum" il stiti? Ati fost prietenii lui? L-ati vazut in realitate ca sa stiti ca e scund,urat si nu stiu cum?
Ce naiba?
Ce v-a facut copilul asta voua de tot il criticati?
Sa vina si el in Romania sau nu stiu eu unde si sa zica:
"Ala e retard, ala e gay, ala e urat, ala nu stiu cum, si nici macar nu il cunosc dar imi dau cu parerea ca prostul asa sa ma aflu in treaba"?
V-ar placea?
El ce sa faca ca voi sunteti invidiosi, a sau nu scuzati-ma, prosti!
Numai oamenii prosti judeca o carte dupa coperta!
Doamne!
Fr
t,ce va deranjeaza pe voi ca unora le place Jb.Adika si mie imi place.Pentru simplu fapt ca nu va place incepeti sa il injuarti si sa-l faceti gay nici macar nu il cunoasteti in realitate.Stati sa faceti raspunsuri de 100 de randuri numai sa il injurati pe JB deci sunteti de groaza.
Pff. Foarte nasol.Ai dreptate.Eu am noroc ca in clasă la mine nu sunt nebune după un gay. Sunt de acord cu tine in totalitate.Toate fetiţele alea de 11-12 ani sunt in limba după cap de mop .Pur si simplu, nu gândesc. Succes cu nebunele (scuze dacă te deranjează că le-am zis aşa. :*
JB nu e gay fratilor, ce tot aveti cu el? ati vrea voi sa fiti ca el, in papucii lui, sa aveti fanii lui, daca era gay numai era cu selena!
,,ALA'' Care zici tu e un maestru! Ce nai da sa ajungi ca el asa ca nu te mai lega de el ca tu nu esti nici macar un cact pentru ala. astia impotriva lui justin beber sunt doar niste invidiosi si apropo de unde stii tu ca e gay? L-ai testat? Duceti-va daca ai fii destept(a) ti-ai scrie tema singura nu pe TPU huo huo huo cactilor
Julyly2089 întreabă: