. Din pacate ..numai vad ce mesaj pentru TOATE, absolut toate raspunsurile de la aceasta intrebare NU-MI mai apar din? cauza. decat comm.-ul tau deci practic nu-ti pot raspunde!
Sa stii ca nu e nimic daca prietenei tale ii place d e o persoana si aceasta este vedeta. Ii place si asta este fiecare cu gustul ei si preferintele ei. nu merita s ava stricati prietenia doar pentru atat in plus si mie imi place de Justin Bieber si colegei mele de Selena Gomez iar eu o urasc pe aia din toata inima si totusi asta e o urasc n uam un motiv dc s ao urasc dar nici eu nu stiu ce am cu ea dar pur si simplu nu imi place ea tot spunea ca Selena are mai multi Fani ca JB dar o ignoram pentru ca dintr-un tantar se face un armasar nu o bag in seama da unele pesoane au gusturi diferite n usuntem la fel doar pentru ca prietenei tale si colegelor tale le place de JB aia nu inseamna ca trebuie sa te superi si sa te enervezi mie mi-a placut de el din 2010 si am tot vazut schimbarile etc acum am realizat ca unele melodii ale lui sunt nasoale si ca ia stat naspa cu freza aceai dar acum sa dezvoltat si arata chiar bine iar melodiile super asta e vremea noua sau schimbat multe si in primul rand asa gay cum e el dar are o cariera si de aia e gay ca a ajuns atat de departe. nu trebuie s ajudeci o persoana daca nu o cunosti in plus daca nu-ti place asta este ti in tine si gata le zici ca tie nu-ti place de el. nu trebuie s ase faca nu stiu ce razboi pentru un baiat. parerea mea!
Da si recunosc ca unele fete chiar exagereaza cu tampeniile astea ca vreau sa ma casatoresc sa aam copii sa fiu cu el si de astea sa se trezeasca la realitate ca nu o sa s eintample in plus chiar daca JB a declarat intr-un interviu ca s-ar putea indragosti de o fana dar doar daca lar trata ca pe un supra om, nu ca DUMNEZEU!
Estio. toate l-ati vrea pe Justinn sa va ft pe toate ofticatelorr! Incorigibile de 1 ban ::)
Mda... Ma enerveaza haterii ca tine , am gasit intrebarea asta acum in 2013 si am sa-ti zic ceva Stai tu in curul lui Justin sa stii daca e GAY? tu crezi ca lumea e bolnava sau tu? Cat de stupid Nu iti place Nu iti place, dar de unde sti ca e GAY? Netu? Tot netu a zis ca exista si Fantoma lui Michael Jackson Si tu zici ca cea mai buna prietena a ta, ii palce JB, si tu zici ca esti prietena cu ea? Daca va numiti ''prietene'' asa cum ziceti voi ar trebui sa treci peste chestia asta. Omeni ca tine sunt doar gelosi pe faima lui Si atat Cand ajungi tu la acelasi nivel cu el, ma anunti si mai discutam A. Da si uite un sfat nu mai manca atata rahat. I'm a belieber boy.
JB nu e gay fratilor, ce tot aveti cu el? ati vrea voi sa fiti ca el, in papucii lui, sa aveti fanii lui, daca era gay numai era cu selena!
Mie nu imi place justin bieber dar de selena gomez da oricum asta este o stratagema pentru selena gomez in cazul in care nu s-ar intelege cu el oricum se pare ca a si fost oricum selena gomez nu are nevoie de smecherasi golanasi de astia cum e justin bieber ala se da smecher golan si el saracul canta ca o fata mai si baga numai fete in clipuri baieti nu semn ca este gay asta este sigur ca poate daca face asta nu inseamna neaparat ca este gay dar de ce baga numai fete atunci in clipuri si baieti inseamna ca are o problema si nu vrea sa recunoasca e gay de fapt dar asta este problema lui oricum nu imi plac vedetele care se promoveaza cu ajutorul lui Youtube ma refer in ziua de astazi se pot promova si fara Youtube dar asta este viata cand nu era colo Hi5 Facebook Twitter Tumblr Pinterest Instagram si Youtube oare cum puteau sa se promoveze decat simplu normal aparand colo la tv si de acolo stiau ce au de facut
Julyly2089 întreabă: