anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca pare stupid, dar ce ati alege, viata vesnica, sau o viata normala?

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Viata vesnica!

| Vizitiul a răspuns:

Pentru mine, viata anormala, este normala. Nici nu ma astept sa intelegi.

| Razvan a răspuns:

Sau c)moarte rapidathinking

| cretzufinish a răspuns:

Poi deja o traiesc pe cea normala. Las-o asa mai bine ca ne mai si plictisim laughing

| Mihaelaa98 a răspuns:

As alege viata vejnica daca as ramane mereu de 18 ani dar as alege si viata normala ca sa scap mai repede de toti ratati de pe aici rolling on the floor))

| Radioactive a răspuns:

O viata normala. La un moment, ajungi sa te plictisesti de ce e in jur, chiar si de tine insuti.

| Reew a răspuns:

Eu as alege viata normala fiindca altfel nu as mai putea traii fiecare varsta din plin, fiecare moment, fiecare vis si fiecare dorinta si speranta happy.

| Ada... a răspuns:

Bună! Viaţa normală, evident, cu temerile şi realizările ei. Ar fi prea plictisitoare o viaţă veşnică. straight face

| Laurici :x a răspuns:

Viata normala, nu d`alta da m-as plictisi in aia vesnica, si oricum nu noi alegemwinkingnu putem avea viata vesnica oh go on si totusi ar fi frumos sa vedem toate schimbarile ce se petrec in timp love struck

| SalutTpu a răspuns:

Normala

| Biby a răspuns:

Viata vesnica pentru ca nu vreau niciodata sa mor pentru ca nu prea mi se pare normal te nasti si dupa aia mori nu mai existi.Si nu as vrea sa vad cum este. Dar nimeni nu poate trai.Hai sa-ti spun de ce.Cutremure,meteroiti,bolii,batranetea,miscare prea multa cand debia mai poti merge, razboi, revolutie ca cea din 1980 sau nu mai stiu prin ce an...multe lucruri de care nu o sa scapam niciodata.Totii oameni o sa moara si o sa se nasca altii.

| Anileda a răspuns:

Viata normala, nu vreau sa traiesc la infinit, nu as putea.

| Азбука a răspuns:

Viata vesnica normala.

| aиdяaaa●• a răspuns:

Viata vesnicahee heedar cred ca intr-un final m-as plictisii de ea si mi-as dori sa revin la viata normalalaughing

| 80Cris a răspuns:

Langa cei dragi mie aleg viata vesnica, langa ceilalti, o viata normala.

| Twizzle a răspuns:

O viata normala... daca stii ca o sa traiesti vesnic nu mai profiti de fiecare clipa happy

| Abcdefg123 a răspuns:

Hai ca te`ai uitat prrea mult la Twilight :*

| Damian a răspuns:

Chiar mai scurta decat normala dar intensa

| lovenotsex a răspuns:

Evident raspunsul vine logic ca vrem viata vesnica, dar eu sunt multumit cu aceasta viata pentru ca sunt obligat sa o traiesc la maximum pentru ca e scurta. tu ce preferi?

| biencutza96 a răspuns:

Normala!

| Crisu a răspuns:

Eu as alege viata normala, e pur si simplu mai vrumos sa te bucuri de anumite chestii doar 1 data in viatsa.Treci prin fiecare varsta, si e pur si simplu mult mai frumos decat sa. nu mori niciodata.Moartea pana la urma are si ea un scop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu toate dezavantajele ei (decesele persoanelor dragi, a fi martor la diferite nenorociri, suferinţa pe plan sentimental etc.), aş prefera viaţa veşnică. Ar însemna o continuă ascensiune spre cunoaştere, o A DOUA ŞANSĂ în foarte multe contexte, oportunitatea de a fi de folos celor din jur (tăinuind identitatea personală pentru a evita încurcăturile), aş avea tot timpul să-mi dezvolt talente artistice şi să descopăr altele noi, aş fi omul din umbră, un mister şi un binefăcător. Cred că toate acestea ar fi mult mai importante şi mai de bun augur, cel puţin pentru mine. O viaţă nu este suficientă pentru a vedea toate splendorile lumii şi a învăţa toate lucrurile cu însemnătate, sau cel puţin, nu este suficientă pentru o fire prost organizată ca şi mine care vrea să facă de toate şi nu termină nimic. Într-o viaţă veşnică aş îmbrăţişa artele, uitând neajunsurile.

| timioros a răspuns:

As alege viata normala. imi place viata asta. stiu ca sus in ceruri nu sunt deloc pericole si probleme, dar, eu iubesc viata normala

| rembetika a răspuns:

Viata normala