| MangoGirl a întrebat:

Stiu ca suna cam aiurea dar chiar nu stiu.Cum se fac copii pe sims 2? mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| FuegoJr a răspuns:

Faci doi oameni casatoriti sa se faca 100 % la prietenie, pe urma ii duci in pat si le dai relax la amandoi si pe urma dai click pe unul dintre ei si dai Try for baby (Faci copil) iar Wohoo (Cam acelasi lucru dar fara copil). Funda?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pwp a răspuns:

Ii pui in pat si dai pe Relax, iar apoi dai :Try for baby

sper ca te-am ajutat happy

| AnaEindragostita a răspuns:

Pai faci o relatie cu un om pana ajunge la 100% il chemi in casa ta dupa cateva zile dai propose sa se casatoreasca dai pe telefon face petrecere pui tort de nunta tot ce trebuie dupa aia dupa petrecere ii pui in pat make a baby ramane insarcinata si iese copilu laughing funta

| MangoGirl explică:

Ms la toti

| Ghost_2224 a răspuns:

Pui barbatul si femeia sa se duca in pat, dai pe "Relax" pe urma dai click pe unul dintre ei si dai "Try for baby". astepti sa termine treaba laughing si pe urma o sa-i creasca burticahappy

| DeeaPunk a răspuns:

Cum se fac si in realitate rolling on the floor Fii atenta:
Ii pui pe aman2 in pat, pe modul relax, apoi dai pe fata unuia si dai click pe al 2-lea sim(cel pe care nu ai dat click akl in stanga...)si vezi ca ai optiunea TRY FOR A BABY.Si dai akl... daca ramane insarcinata, norocul tau, daca nu, mai incerci.Bafta
Funda?batting eyelashes