Ai primit de la ea? ooooo raporteaza pls asaha se va duce naibii de aici pls hai raporteazo
Pi nu este egal cu 2, 14 + 3 = 5, 14, Pi = 3, 14 aici trebuie sa recunosti ca ai gresit.
@BudăLovePastiLă,eu i-am trimis,nu ea mie.
@Wilder, ai dreptate, insa am vrut sa vad daca isi da ea seama!
Ce rost are sa-ti bati capu cu ea? mai sa zic ca va asemanati...
totusi mi-a placut sfarsitu
@IloveKazimirAndLisa,nu ne asemanam deloc! Fereasca Dumnezeu! Nu imi bat capul cu ea, plus ca de mult timp vroiam sa fac asta. Am vrut si eu sa imi descarc sufletul, deoarece cand ii vad intrebarile
*se aude o muzica sinistra cand spun intrebarile*
ma sageata ceva prin cap si imi scade glicemia de mai-mai sa intru in coma.
Eu i-am zis așa: „Și eu care credeam că mi-ai ascultat sfatul și ai plecat..."
Pe mine nu mă felicită nimeni ?
Gizăs, /aproape/ ai avut primul sărut și ai învățat de pe TPU valoarea lui pi, încercând să faci gluma @Robotzi care nu ți-a ieșit, dar ne credem gagici și ne luăm de alții de aceeași teapă ca noi. ^^
Nu ești cu nimic mai presus decât copilița căreia i-ai trimis mesajul respectiv - btw total pueril și care evident n-are nicio finalitate - mesaj cu care te și mândrești (if i were u i wouldn't do that)... Dacă ea ascultă JB, tu asculți Inna sau Britney Spears, așa că mai bine vă luați amândouă de mânuță și treceți la teme.
Ce face internetul din copiii din ziua azi... șmecheri în virtual, deh.
Asta s-a enervat din cauza fazei cu Gyastin Bibar, nu?
Doamne ce fanatica
Bine i-ai facut, serios...Nu ne trebuie din astia si asa sunt destui dementi.Bravo!
Bravo si tie Bya!
Dă un vot Stupid și-aici ca să te simți bine.
Ai impresia că toată lumea trăiește în virtual ca tine, pe secția T/A de pe tpu.ro? Of, get a life kiddo.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: