anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt celebraaaa! Vreti autograf? Vreti?

http://imgur.com/kGWbAh3

Sunt criminala si in carti.

46 răspunsuri:
| AlessaLovesYou a răspuns:

Autograf? puppy dog eyes

| SweetMinion a răspuns:

Criminalo -.-

| L1feDRAIN a răspuns:

LOL rolling on the floor

Da-mi da-mi da-mi!

| KillMePlease a răspuns:

oleakă

| DoguMX a răspuns:

Vreau un autograf pe lada frigorifica :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru L1feDRAIN):

Pe frunte iti dau. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoguMX):

Eeee, Dogule ce faci?

| L1feDRAIN a răspuns (pentru anonim_4396):

Okay! laughing
Stai sa-mi dau parul la o parte, gata. rolling on the floor

| DoguMX a răspuns (pentru anonim_4396):

Navighez pe internet.

anonim_4396

*si semneaza* vezi ca e permanent. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoguMX):

Oooo, aventurier. Tie iti semnez pe betoniera.

Nu-i nimic, sunt gata si vor sti toti de pe strada ca sunt mafiotu' lu' Daisy rolling on the floor

| Codrinn69 a răspuns:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| DoguMX a răspuns (pentru anonim_4396):

Ooooo,merci :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Codrinn69):

Vezi ca-mi gadila vederea.

anonim_4396

Adica tu devii faimos pe baza numelui meu? Ia vino sa te sterg. *scuipa in palma* vino!

| TiberiuFasole a răspuns:

Stii de curiozitate ce inseamna Daisy?

Noo, voi fi respectat laughing
Tu ramai prima.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Daisy? Nimic...cred thinking
Daisuki înseamnă ceva.

anonim_4396

Tu esti coechipierul meu de crime. Cu toate ca sunt obisnuita ca un lup singuratic. thinking

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Floare, Daisy Duck, una in Mario si sunt multe care te fac de "ras".

Lupoaica laughing

Okay, crede-ma ca sunt de mare folos. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

Stai ca nu inteleg...
Nu spune si tu Daisy Duck... crying(

anonim_4396

Daca nu iti iese partea cu folosul, tu ea tinta O-O

Am inteles.

| LePotato a răspuns:

Nu vreau autograf:smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daisy Duck
Daisy Duck big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Eu nu vreau sa ploua smug.

*Minte*

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

"Te joci cu focul" si nu e bine(nici macar in gluma) smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

crying(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Te rog eu nuuuhuuu.