Da,din nefericire, EA E!
eu credeam ca scapam de tot de ea! dar...in continuare bantuie TPU-ul.
Childhood ruined
Sunt perfect de acord cu tine(in legatura cu parerea despre @biancafetita).
Buna
Eu sunt in a 8-a si la 13-14 ani vei realiza ca o sa iti placa mai mult(MINT!).
Sper ca te-am ajutat
Am trecut de mult de faza asta...acum sunt pe undeva pe la nepasare
Sunt in clasa a 6-a si vreau sa ies naibii de pe site ul asta pana nu ne innebunesti pe toti!
Eu sunt in clasa a 9a si o urasc pe BiancaFetita cum o uram si pe loveBIBER.
Wtf, ești a3-a și cauți bărbat?
Dacă prin bărbat te referi la unul de a3-a, atunci succes.
A 7-a si te urasc pe tine. Tu chiar nu vrei sa incetezi cu tortura asta? De ce noi? * incepe sa tipe si sa planga*
Cand vei ajunge in a-8-a o sa fie mai fain! Acu esti Cls a 3 a si nu e nimic interesant prin a 8 a iti mai faci un prieten etc etc
Mi se pare ciudat ca a varsta ta urasti scoala phuuu eu in a 3 a eram cea mai buna luam cele mai bune note toceam invatam ( notele adica FB B blabla) eu acum sunt in clasa a 5 a si aici e super greu deci imi vine sa ma dau cu CAPU DE PERETI pentru ca avem teze..acum in perioada asta...(uitate la data) noi am recupert timp de 2 saptamani stateam pana la ora 2 si ne chema si sambata la scoala ( trebuia sa recuperam pentru zilele de liber din mai) e super greu o sa inveti teorii la geometrie si alte chestii tu acum cred ca inveti tabla inmultirii si acum incepi istoria si geografie si poate o sa ti se para usoara dar in clasa a 5 a o sau inveti pagani...asa ca nu te mai plange ca te-ai saturat
Stiu si eu m saturat dar asta e viataa nici mie nu-mi place. Si eu as sta toata ziua cu nasu-n m-am saturat ar trebuie sa inveti cand e timpu ca altfel nu vei avea o bucata de paine! Poate am fost dura dar e adevarat pupici si du-te si invata si citeste
Si eu sunt in clasa 3-a si stiu ce zici si eu o urasc dar trebuie din pacate dar daca o privesti din alt unghi nu e chiar asa de urata adica daca razi de profesori si vorbesti de jocuri cu colegii
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: