| SmileyesotulmeusecretLOL a întrebat:

Sunt din ce in ce mai putine intrebari pe T/A. Tot mai multi utilizatori se lasa de aceasta categorie. De ce? Oi, Nuttela, Finetti, etc. Deci, si eu le mai folosesc, dar cu masura. Nu in fiecare intrebare. Trebuie sa facem ceva. O revolutie. Creatorul TPU, mai exact categoria T/A, nu ne va ajuta. Vreti ca T/A sa dispara complet? Faza cu oile era la inceput haioasa, dar deja o intreceti cu gluma. Ok, e faza cu trollingul acum, nu? Nu va saturati, nu? Ok, hai ca in paranteza la fiecare intrebare/raspuns, daca e facuta pentru trolling, sa scrieti "pentru trolling". Cand luati poza cuiva nu incercati sa scoateti asta in evidenta. Fiti si voi originali.Nu, nu e de alta, doar ca am citit discutia lui HonourandBlesing... etc din nume ca nu-l stiu si al lui Cretaker. El mai avea un pic si se impusca la vederea la ce a devenit T/A. Dar asta e adevarul. Mie mi-e imposibil sa fac ceva singura, dar, incercati! Cine vrea, e super, cine nu, hai sa nu-i mai bagam in seama! Vreau pareri. Eu chiar m-am plictisit de oi, Nuttela, Finetti, etc.

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu ti se pare putin aiurea sa te oftici atat pentru o categorie de pe un site in care 98 % dintre useri nu stiu nimic unii despre altii, iar definitia generala de trolling sau gluma este nutella?

Categoria asta e penibila de mai bine de 2 ani, si poate era si inainte dar faceam si eu parte din randul pustilor de 12 ani care o poluau degeaba si nu imi dadeam seama...

| Musique a răspuns:

Și de ce te oftici așa? Nu o să mori tu, o să moară T/A.

| AikkoxD a răspuns:

Şi ce eşti dispusă să faci în privinţa asta?

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru AikkoxD):

Sa ma plictisesc pe alta categorie, adica, uneori categoria T/A nu apare la alege categoria intrebarii.

| Bia2001 a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Ce colorat este pinguinul tau! happy big grin

| Pawesome a răspuns:

Au fost vremuri si mai rele pe T/A

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru Pawesome):

Da,care?

| Pawesome a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Era mai demult o fata obsedata de Justin Bieber care avea enspe mii de conturi si polua T/A, apoi spammerii, cei cu intrebari tampite, cei care faceau intrebari numai ca sa se poata certa cu altul, aia care aveau intrebari de genultonguerimul raspuns are funda.Asa e T/A, se transforma, trece de la o tampenie la alta.

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru Pawesome):

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

| sebyse a răspuns (pentru Pawesome):

Am prin si eu vremurile alea dar parca intrau totusi mai multi

| GiAnca a răspuns:

Eu sunt cu tine.
In ultima vreme am inceput sa activez mai mult pe aici.

| IonelaaaS a răspuns:

Poate ca lumea nu mai e asa de distrata laughing Eu de fiecare data cand intru pe aceasta categoria zambesc sau chiar rad in hohote chiar daca intrebarea e de ceva vreme happy

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru IonelaaaS):

Da, cei care nu stau mereu pe T/A n-au nici o problema. Dar utilizatorii care stau mereu pe T/A s-au plictisit de treburile astea.

| Unniique a răspuns:

Cred că ai dreptate.