Nu ti se pare putin aiurea sa te oftici atat pentru o categorie de pe un site in care 98 % dintre useri nu stiu nimic unii despre altii, iar definitia generala de trolling sau gluma este nutella?
Categoria asta e penibila de mai bine de 2 ani, si poate era si inainte dar faceam si eu parte din randul pustilor de 12 ani care o poluau degeaba si nu imi dadeam seama...
Sa ma plictisesc pe alta categorie, adica, uneori categoria T/A nu apare la alege categoria intrebarii.
Ce colorat este pinguinul tau!
Da,care?
Era mai demult o fata obsedata de Justin Bieber care avea enspe mii de conturi si polua T/A, apoi spammerii, cei cu intrebari tampite, cei care faceau intrebari numai ca sa se poata certa cu altul, aia care aveau intrebari de genulrimul raspuns are funda.Asa e T/A, se transforma, trece de la o tampenie la alta.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Poate ca lumea nu mai e asa de distrata Eu de fiecare data cand intru pe aceasta categoria zambesc sau chiar rad in hohote chiar daca intrebarea e de ceva vreme
Da, cei care nu stau mereu pe T/A n-au nici o problema. Dar utilizatorii care stau mereu pe T/A s-au plictisit de treburile astea.
DaciaRomania întreabă: