Am sa incerc, dar nu ma lasa mama
Atunci de ce iti da voie sa asculti manele?
Pentru ca asa se creeaza o atmosfera mai placuta cand ne drogam cu totii la cina.
Ah,pai atunci incearca si Fuego.Bradul e o garnitura potrivita pentru iarba.
Asa am sa fac, multumesc.
In sfarsit cineva ma intelege. Adica, este melodia cea mai adecvata. Cand esti trist pentru ca nu ti-a iesit parul cum vroiai, ce poti asculta daca nu Salam? Aaaah, e asa de perfect my salamy. *-*
Hai în Mercedes, hai în avion şi la sutien să-ţi bag un milion. Yeeea! Bagă şi tu una.
,
;
Si trebuia sa-mi arati prostia aia horror cantata de un gay imputit, fumat si "mangaiat" in gaura fundului ( gaoz ) cu miere si lasat sa-l manance ursii? Mai si pute pe deasupra...Asa nu se mai poate O_o, deja mi se topesc urechile si ma ustura ochii de la atata prostie!
Sper ca nu te-ai suparat, nu am vrut sa te jignesc cu nimic, dar nu suport manelistii, cacati imputiti!
Nici eu nu-i suport. Cand am cautat cantecul ala am ascultat doar primele 7 secunde sa vad daca e bun. Era ceva ironic
Săracuţa de tine,, Vai vai!
In ce mediu de viaţa traieşti..Sincer mi-e mila de tine.
Sincere condoleante din partea mea!
Iti multumesc mult :'( Sper sa pot trece peste aceste momente grele. Dar stiu ca o voi face, mai ales acum, cu sprijinul tau! Nu stiu ce as fi facut fara cuvintele tale :'(
Lasă... Vrei o îmbratişare?
Da, multumesc
BogdyBogdan întreabă:
XatomisX întreabă: