Te-am mangaiat pe par usor/ Peruca ti s-a dat pe spate/Si-nfocat/ Chelie-am sarutat...
Rar, poate in cap sa-mi cada si-o caramida/ Sunt fericit/Cred ca m-am indragostit.
Ai coborat din troleibuz/ Mi te-ai aratat intreaga: schiopatai/ Un ochi de sticla-aveai. R.
Sunt fericit, astazi m-am indragostit/Poate sa-mi cada-n cap si o caramida/si o sa strig/cupiiidooon, m-ai ametit!
Deja mi-a cazut, sunt naucit
cadou ma grabesc sa-ti intind
Erai frumoasa cum rar mai vezi
m-ai naucit cu acei muc... ochi verzi
eram in transa si dansam
fara muzica si in poseta-ti umblam.
N-ai spus nimic, erai timida
asta pana am aflat ca te-am luat gravida.
Am stat prin parcuri si m-ai gasit
acum de-as fi sa nu te fi intalnit.
Cadou pe 14 iti aduc
Iti dau papucii nu te mai.ascult.
LA MULTI ANI TUTROR INDRAGOSTITILOR, MAI ALES TIE MAKTUB
...eu tot beat,
voi fi de dragoste
precum luna printre valuri,
care mana printre tauri!
Poate sa-mi cada in cap si-o caramida ...ca nu am nimic si o sa vad in loc de inimioare rosii... stele verzi
Nu stiti nimic. v-o zic eu
Ne-am intalnit in trolebuz
Era mare-n-ghesuiala
Mi-ai zambit, de cur eu te-am ciupit
Poate in cap sa-mi cada si-o caramida
Sunt fericiiiiit cred ca m-am indragostit
Te-am mangaiat pe parusor
Peruca ti-a cazut pe spate
Si-nfocat chelia ti-am pupat
Sunt fericit cred ca m-am indragostit
Te-am mangaiat pe sanusor
Simteam buretele ca-i moale
Si ti-ai pus, un sutien in plus
Sunt fericit, cred ca m-am indragostit.
Cand ai iesit din trolebuz
Mi te-ai aratat intreaga
Schiopatai, picior de lemn aveai
Un brat ca o aripa si-un ochi de sticla
Sunt fericiiiiit ca idila s-a sfarsit!
O nota va rog. scuzati ca nu am respectat semnele de punctuatie.
1.Ne-am cunoscut in trolebuz/Era mare-nghesuiala/Mi-ai zambit/De fund eu te-am ciupit/Dar, poate sa-mi cada-n cap si o caramida/Sunt fericit/Astazi m-am indragostit
2. Te-am sarutat usor pe obrajori/Simteam proteza cum iti clantane in gura/Din gat venea miros urat/Dar, poate sa-mi cada-n cap si o caramida/Sunt fericit/Astazi m-am indragostit/
3. Te-am mangaiat pe sani usor/Simteam buretele cum se-nmoaie/Si ti-ai pus bretelele prea sus/Dar, poate sa-mi cada -n cap si o caramida/Sunt fericit/Astazi m-am indragostit/
4. Tandru te-am atins pe par/Dar am ramas cu peruca in mana /Vai! si-un ochi de sticla ai/Dar, poate sa-mi cada-n cap si o caramida/Sunt fericit/ Astazi m-am indragostit/
5.Nu conteaza chiar deloc/Ca mai ai doar un smoc in capul ras/In schimb ai parul sub nas/Dar, poate sa-mi cada-n cap si o caramida/Sunt fericit/Astazi m-am indragostit/
6.Si-am coborat din trolebuz/Nu m-am mai mirat ca ai picior de lemn/Asta e un semn/Ca, chiar daca ma paleste si un buldozer/Sunt fericit...astazi m-am indragostit
7.Inelul de logodna ti l-am pus/Pe degetul mare fiindca altele n-aveai/C-un zombi semanai/Dar, poate sa-mi cada-n cap si o caramida/Sunt fericit/Astazi m-am NENOROCIT!
DaciaRomania întreabă: