| Comeandtellmesomething a întrebat:

Sunt intr-un local din oras.Tocmai am jucat poker pe dezbracatelea si am pierdut. Mi-au luat toti banii, toate hainele (da, sunt gol), telefonul si berea...Cum ajung acasa?

Răspuns Câştigător
| AlQaeda a răspuns:

Pai ii rogi pe aia din local sa iti dea un pix si o foaie A4, pe care scrii : " Nu faceti gălăgie ca se scoală "
si asa mergi linistit pana acasabatting eyelashes

19 răspunsuri:
| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

Viata` amice daca nu ai ce face descurcate`rolling on the floor

| Gogu_4161 a răspuns:

Justin Bieber sa fie cu tine!

| ViezurE a răspuns:

rolling on the floorMa omule esti culmea...Cum nu sti? Pff Puneti o frunza la ...Adam cum se plimba asa prin rai? Fa si tu asa.

NOname
| NOname a răspuns:

Şi ne scrii de pe?

Bun. Cheamă-ţi repede un taxi şi pune-l pe şofer să se lege la ochi! Dacă n-ai avut noroc la poker, poate o să ai noroc să nu dea vreun stâlp peste voi. Deşi eu una nu m-aş baza prea mult pe noroace. Sunt mai înşelătoare decât sânii lui Pamela.hee hee

NOname
| NOname a răspuns:

Hey, şi cuplează-te repede cu ospătăriţa! Cică în dragoste vei avea noroc.batting eyelashes

| Pralină a răspuns:

Bai, e simplu, prin tufe ca e seara si nu se vede, daca mai dai de vreun boschetar beat pe acolo care e din intamplare si poponar...ai ghinion!

| Comeandtellmesomething explică:

@AlQaeda deci penal rolling on the floor
@ NOname este internet aici. Ospatarita mi-a facut cinstewinking.
Guys ce sa le zic parintilor?

| AlQaeda a răspuns:

Sa ii trezesti la ora asta doar sa le zici o chestie obisnuita care se intampla tot timpul? Nu-i rentabil laughing

| IchHabeKeineName a răspuns:

Ai picat in ceva laclaughing) asta le spui.

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Tipuulleee` esti penal laughing` mi-ai dat idee de comic rolling on the floor` daca as avea si talent laughing

| Cubulets a răspuns:

Pe drumu pe care ai venit laughing

| Bogdanux a răspuns:

Pai... faci rost de niste ziare, te acoperi cu ele.Stai ascuns intr-o tufa pana vezi un taxi liber.Cand l-ai vazut, ai si sarit in el. Apoi ii spui frumos soferului s-o calce cat mai repede pentru ca ai fost la una acasa ca s-o... ma rog, dar hopa, barbatu' ei a venit mai devreme de la servici, asa ca ai sarit pe geam ca sa nu te prinda, lasand tot ce aveai cu tine acolo.Ii mai zici ca ii platesti cursa cand ajungi acasa, asta fiind ca o metoda de lingusire. Odata ajuns la scara blocului, te spargi acasa si incui usa.

| Bogdanux a răspuns:

Si ce sa le zici parintilor... hmm... thinking

Le spui ca ai dat totul pentru un bob de fasole fermecat pe care l-ai mancat pe drum.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Iei o frunza...si faci autostopul.

| LoL a răspuns:

Simplu...fa autostopul...

*fuge sa-si ia cheile de la masina pe care nu o are si aparatul de fotografiat*

deci in ce oras esti?

| sabilopod a răspuns:

Calare pe o camila verde cu dungi albe.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Te duc eu cu masina (cu toate ca am 13 anilaughing )Dar faci cinste cu o bere! Si daca ajungi in spital din cauza unui accident de masina sa nu ma invinui pe mine.CLAR?

| Eddy22 a răspuns:

Trebuie sa mergi pe ascunse ca un agent secret laughing cam asa ceva am patit-o doar ca am avut doar sosetele pe minelaughing mie mi-a reusit
baftawinking

| NothingToEat a răspuns:

Gaystin Biberon sa fie cu tine:AMIN