Pai ii rogi pe aia din local sa iti dea un pix si o foaie A4, pe care scrii : " Nu faceti gălăgie ca se scoală "
si asa mergi linistit pana acasa
Ma omule esti culmea...Cum nu sti? Pff Puneti o frunza la ...Adam cum se plimba asa prin rai? Fa si tu asa.
Şi ne scrii de pe?
Bun. Cheamă-ţi repede un taxi şi pune-l pe şofer să se lege la ochi! Dacă n-ai avut noroc la poker, poate o să ai noroc să nu dea vreun stâlp peste voi. Deşi eu una nu m-aş baza prea mult pe noroace. Sunt mai înşelătoare decât sânii lui Pamela.
Bai, e simplu, prin tufe ca e seara si nu se vede, daca mai dai de vreun boschetar beat pe acolo care e din intamplare si poponar...ai ghinion!
@AlQaeda deci penal
@ NOname este internet aici. Ospatarita mi-a facut cinste.
Guys ce sa le zic parintilor?
Sa ii trezesti la ora asta doar sa le zici o chestie obisnuita care se intampla tot timpul? Nu-i rentabil
Tipuulleee` esti penal ` mi-ai dat idee de comic ` daca as avea si talent
Pai... faci rost de niste ziare, te acoperi cu ele.Stai ascuns intr-o tufa pana vezi un taxi liber.Cand l-ai vazut, ai si sarit in el. Apoi ii spui frumos soferului s-o calce cat mai repede pentru ca ai fost la una acasa ca s-o... ma rog, dar hopa, barbatu' ei a venit mai devreme de la servici, asa ca ai sarit pe geam ca sa nu te prinda, lasand tot ce aveai cu tine acolo.Ii mai zici ca ii platesti cursa cand ajungi acasa, asta fiind ca o metoda de lingusire. Odata ajuns la scara blocului, te spargi acasa si incui usa.
Si ce sa le zici parintilor... hmm...
Le spui ca ai dat totul pentru un bob de fasole fermecat pe care l-ai mancat pe drum.
Simplu...fa autostopul...
*fuge sa-si ia cheile de la masina pe care nu o are si aparatul de fotografiat*
deci in ce oras esti?
Te duc eu cu masina (cu toate ca am 13 ani )Dar faci cinste cu o bere! Si daca ajungi in spital din cauza unui accident de masina sa nu ma invinui pe mine.CLAR?
Trebuie sa mergi pe ascunse ca un agent secret cam asa ceva am patit-o doar ca am avut doar sosetele pe mine mie mi-a reusit
bafta
DeeaUcideVisse întreabă:
Julyly2089 întreabă: