E 22, mi-e foame, mă trece micțiunea, m-aș uita la un serial dar nu știu la care, trebuie să-mi vină ciclul, mi-e frig, vreau înghețată, vreau să mă apuc de volumul 2 din 50 de umbre ale lui Grey dar nu pot până luni, adică miercuri, căci zilele astea am teste, oh și profa de română care mă stresează cu simularea! sfinte alună, mai e destul până în martie, sau la istorie... oamenii ăștia nu înțeleg măăi! apoi, aș asculta muzică la maxim, dar dorm ai mei, i-aș scrie unui tip, dar n-aș știi oricum ce să-i zic, am rămas fără hârtie igienică iar mâine e duminică, am menționat cumva că vreau ciocolată dar am zis că o las mai moale... oh, stai din nou, deja am mâncat azi una (și era așa buuuună, cu migdale ioaiii)
Și tu te plângi că ai nervi
De unde ştii tu de userii vechi dacă ai cont de două luni? Sau al câtelea cont e?
Ceva amuzant.
Ceva amuzant.
Păi cum nu pot, tocmai am zis.
Nu mai înțeleg nimic.
Nici tu nu ești dăă.
Oooo, ce drăguț.
Deloc.
Să spun ceva amuzant? Ok, ceva amuzant. Am spus-o.
*compensează lipsa de originalitate*
Ieri mă plimbam cu copacul pe lângă ocean și mâncam o portocală de pe soare în pliscul unei găuri negre din universul galaxiei și am râs de tăietura de pe frigiderul din buncărul meu și am micșorat micuțul făcându-l mare cu plânsul din genunchiul culori albastru și după am murit dar am rămas în viață că afară ningea și voiam să mor pe zăpadă ca să mor fericit.
Shhht, I'm nobody.
Nobody, maica, aci' erai?
Ba sunt amuzante :c
Mă căutai? :3
Io cautam useri vechi.
Păi, eşti "Glumet", nu "AmuzamentGarantit".
Uita-te, la Cantecu Tarantula sau la satana movies si nu mai esti plictisita
Vine ion acasa pe nepregatite
nevasta dezbracata in pat
-ce faci ioane asa devreme acasa?
ion neavand liniste
-uite am venit sa ma schimb sa ma duc la coasa.
Ion vazand-o pe nevastasa dezbracata o intreaba
da tu de ce esti dezbracata?
ea de colo
-pai ma gandeam ca vrei sa ....si noi
el
-nu am timp acum!
si deschide sifonierul sa isi ia haine si zice
-pantaloni, sosete, chiloti, salut Gheorghe, bluza
O să devin anti-sexuală cu voi...
Glumele erotice nu-s amuzante.
DaciaRomania întreabă: