Dimpotriva. nu te freaca la icre ( tac din gura ) si ofera si caludura. sa tot fie asa
Ti-e frica de sinele de tren? Aoleu, pai eu am orghasme multiple in prezenta lor.
Da, chiar mi-e foarte frica.
Să nu-ți mai fie!
Pe ele merge viața înainte.
Hm, nu mi se pare.
Ai dreptate, viața merge bine înainte doar pe autostradă cu 300 km/h într-un Aston Martin alături de un „pisi", nu alături de sute de suflete aflate într-un fundal de glas de roți de tren, ori metaforic vorbind, de viața însăși pe șine, un tren al vieții, în care fiecare ne aflăm.
Nu m-ar referit la asta. Vad ca o dai pe metafore. Eu m-am referit la sensul propriu al "sinelor de tren". Am avut nesansa de a afla/ "vedea" de moartea unei fete pe sinele de tren. Mi se pare o moarte oribila, de asta mi-e frica de ele, de fapt, de trenuri.
Da, e o moarte dură și sigură Da, o fi tristă pentru apropiați.
Pe mine de obicei mă bucură accidentele rutiere pe calea ferată(treceri la nivel) fiindcă îmi place când șoferii auto incompetenți își găsesc sfârșitul.
Totuși, gândește-te în felul ăsta. Anual câte persoane mor pe șinele de cale ferată și câte mor pe șosele/drumuri?
Eu când circul prin țară pe autostradă am întruna o stare de neliniște, însă când sunt în tren, pot să privesc și eu liniștit pe fereastră. Trenul este cel mai sigur mijloc de transport, cel puțin terestru.
Ca mori pe sine, ca mori pe drum, tot mori.
" fiindcă îmi place când șoferii auto incompetenți își găsesc sfârșitul."- Esti sadic.
Ai o logică puerilă. Probabilitatea de a muri pe calea ferată este mult mai mică decât pe șosele.
Nu sunt sadic, ci selecția naturală își face datoria.
Nu ma referam la probabilitate.
" fiindcă îmi place când șoferii auto incompetenți își găsesc sfârșitul" - Si iti mai place si cum "șoferii auto incompetenți" lovesc pe altii, aceia mor, dar ei nu?
Sau... Acei "șoferii auto incompetenți", te-ai gandit ca poate li s-a facut rau la volan?
Atunci te referi la faptul ca esti cu capul?
Tu suferi de vreo boala neuronala degenerativa sau ceva? Nu se intelege clar mai sus ca imi place cand soferii auto incompetenti isi gasesc sfarsitul FATAL, MAI ALES pe calea ferata?
Cat despre soferi carora li se face rau, scuteste-ma! Numai pe calea ferata li se face rau, daca or fi ca Doub.
Mda , avea dreptate Doub, esti sadic.
De ce sunt cu capul? aiiiaiiii
Din acelasi motiv pentru care tu ma faci sadic.
Nu are nicio relevanta ce zici. Eu nu am zis ca " fiindcă îmi place când șoferii auto incompetenți își găsesc sfârșitul."
Si de ce mi-ar parea rau? Daca esti un prost ignorant atunci mori. E selectie naturala. Sau asa vrea Dumniezo.
Cam asta e si ideea, ca mor si foarte multi oameni nevinovati.
Da, cei care se afla cu soferul. Dar eu nu pentru ei ma bucur. Soarta!
Sunt...ce sunt?
Singura? habar n-am, nu ma baga in seama
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: