O urata vei gasi si tu, numai fi asa dramatic, mintea te duce din cate am vazut, ai o minte deschisa asa ca sanse existe, eu am 27 de ani si nu ma plang,nu cred ca e asta scopul vieti sincer,cred ca viata asta e mai mult,e cunoastere, a te bucura de fiecare clipa, daca nu esti o persoana atractiva stiu ca e greu, doare tare cand esti refuzat de sexul opus dar si daca ai muri virgin e oare o drama? decat cu o tarfa mai bine singur, nu ai cu cine sa faci o relatie in ziua de azi man, eu unu numai am incredere in fete asa ca pentru mine singuratea e ok
Eu am avut doar online,da asta e man ce sa faci, selectia naturala, nu esti frumos sau cu banii ramai singur asta e adevarul, cu cate mam vazut conteaza sufletul e na, dupa intarnire pai miai vazut sufletul? cum arata? vreau sa fac cunostinta cu el? nu ma cunosc nici eu da tu stii ce suflet am pe bune? fetele au mari pretenti mari in ziua de azi man si alea urate chiar ca mam vazut si cu alea si alea vor bogati, frumosi etc
Lasa ca gasesti fete in medias, nu dispera. Si nu vad ce rusine e sa inca esti virgin. Ar trebui sa iti cauti jumatatea care te asteapta, in loc sa iti plangi de mila
Sansa de a murii virgin este 1%(cota la o casa de pariu 592.74), sa mori singur dar nu virgin 15%(cota la o casa de pariu 122.33) si sa te imperechezi este de 83%(cota 1, 25 la o casa de pariuri). Upss. A mai ramas 1% sanse de a te cupla dar sa ramai si virgin ( cota la pariuri 65874.22).
In ziua de azi nu mai exista fete serioase.Adica da, dar e greu sa găsesti una.
Eu sunt fata cuminte...Nu sunt urâtă.Am 14 ani si n-am avut niciodată prieten.
Iau note bune la scoala(fata de altii) si nu ma intereseaza băieții.
Esti inca tanar, ai 22 de ani.
Intrebarea ta se afla la categoria T/A, dar daca e adevarat ce zici ar trebui sa te preocupi mai putin de aceasta problema si sa faci o schimbare.
Sincer, daca stateam in aceeasi zona si eram ceva mai mare as fi fost dispusa sa-ti fiu prietena.
Poate te-ar fi consolat.
DaciaRomania întreabă: