| SG1995 a întrebat:

Sunt virgin, am 22 de ani, si n-am avut niciodata iubita. Intrebare:

Care sunt sansele sa ma cuplez, respectiv care sunt sansele sa mor singur, si de asupra si virgin?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

O urata vei gasi si tu, numai fi asa dramatic, mintea te duce din cate am vazut, ai o minte deschisa asa ca sanse existe, eu am 27 de ani si nu ma plang,nu cred ca e asta scopul vieti sincer,cred ca viata asta e mai mult,e cunoastere, a te bucura de fiecare clipa, daca nu esti o persoana atractiva stiu ca e greu, doare tare cand esti refuzat de sexul opus dar si daca ai muri virgin e oare o drama? decat cu o tarfa mai bine singur, nu ai cu cine sa faci o relatie in ziua de azi man, eu unu numai am incredere in fete asa ca pentru mine singuratea e ok

| SG1995 explică (pentru RAY):

E la T/A deci sunt ironic, desi e adevarat.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Nu are importanta man, fara simtul umorului nu as putea trai, fi fara griji ca vei gasi una te poti pregati de o vacanta in egipt ca poate agati o mumie acolo cu care sa faceti o familie, niciodata nu ai avut o iubita nici online?

| SG1995 explică (pentru RAY):

N-am avut norocul asta, adica am o prietena, dar deh nu as numi-o iubita.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Eu am avut doar online,da asta e man ce sa faci, selectia naturala, nu esti frumos sau cu banii ramai singur asta e adevarul, cu cate mam vazut conteaza sufletul e na, dupa intarnire pai miai vazut sufletul? cum arata? vreau sa fac cunostinta cu el? nu ma cunosc nici eu da tu stii ce suflet am pe bune? fetele au mari pretenti mari in ziua de azi man si alea urate chiar ca mam vazut si cu alea si alea vor bogati, frumosi etc

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Multi inainte! Arati mult mai tanar oricum. big grin

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

De unde sti asta?

Pentru ca ai avut poze la avatar si cu tine. Chiar arati cu cativa ani mai tanar decat cati ani zici ca ai. Ce noroc pe tine! De ar fi si la mine la fel! big grin

Poze cu mine la avatar pe TPU? cei drept da arat foarte tanar dar nu-mi amintesc sa fi pus poza la avatar cu mine pe TPU poate pe Facebook

Pe TPU, nu pe Facebook. Totul ramane pe TPU. Tot nu imi vine sa cred ca ai 27 de ani! Era un tip la locul de munca ce zicea ca are 27 sau 28 si arata ca de 35! big grin Tu pe langa el cher ca ai arata precum fiul sau sau ceva de genul big grin sau nepotul mai mic

Totul ramane pe TPU? asta e naspa numai imi pot insela iubita nici online mai nou ma mut pe Facebook acolo e centura virtuala a internetului, esti prima care imi spune ca m-a vazut

laughing

| cristi202 a răspuns (pentru RAY):

Tu nu ai de ce sa te plingi, ca esti destept, si stii multe. happy

O fi Mayar prima care spune ca te-a vazut pe TPU, dar mai sunt si altii care te-au vazut, odata ce si eu te-am vazut.

| RAY a răspuns (pentru cristi202):

Eu nu cred in iubire, femei, barbati

Inseamna ca ratezi ce e mai frumos din Universul asta.

Poate ca da, poate nu, apropo tiam gasit profilul pe sentimente.ro,ce cauti acolo?

Ce cautam. A ramas de cand eram singur pe lume. Daca te uiti, cred ca poti vedea ca nu am mai trecut de ceva timp pe acolo.

Ai gasit ceva acolo?

A mea sotioara avea si ea cont pe sentimente.ro, dar nu a fost dat sa ne intalnim acolo. Acolo nu am gasit pe nimeni, insa pe facebox.com, actualul netlog.com am dat de sotia mea.

25 răspunsuri:
| SG1995 explică:

Fac haz de necaz. rolling on the floor

| SG1995 explică:

Ba da, tocmai am zis ca fac haz de necaz. laughing

| Mayar a răspuns:

Lasa ca gasesti fete in medias, nu dispera. Si nu vad ce rusine e sa inca esti virgin. Ar trebui sa iti cauti jumatatea care te asteapta, in loc sa iti plangi de mila

| AdrianVoicu a răspuns:

Bani de c*rve nu ai?

| costinvlad a răspuns:

Sansa de a murii virgin este 1%(cota la o casa de pariu 592.74), sa mori singur dar nu virgin 15%(cota la o casa de pariu 122.33) si sa te imperechezi este de 83%(cota 1, 25 la o casa de pariuri). Upss. A mai ramas 1% sanse de a te cupla dar sa ramai si virgin ( cota la pariuri 65874.22).

| Adyy5 a răspuns:

In ziua de azi nu mai exista fete serioase.Adica da, dar e greu sa găsesti una.
Eu sunt fata cuminte...Nu sunt urâtă.Am 14 ani si n-am avut niciodată prieten.
Iau note bune la scoala(fata de altii) si nu ma intereseaza băieții.
Esti inca tanar, ai 22 de ani.
Intrebarea ta se afla la categoria T/A, dar daca e adevarat ce zici ar trebui sa te preocupi mai putin de aceasta problema si sa faci o schimbare.
Sincer, daca stateam in aceeasi zona si eram ceva mai mare as fi fost dispusa sa-ti fiu prietena.
Poate te-ar fi consolat.