A revenit inegalabilul, infailibilul si bossul SergiuBoss.Stima mea, majestate.
(ba,frate,ma bucur ca macar tu nu m-ai uitat.
Pun pariu ca si Ramles te mai stie
Sunt ca terminatorul.mereu ma intorc!
Din pacate ☹ ☹
De ce "din pacate"? delectez audienta cu glumele mele foarte amuzante si subliminale.
In momentul asta nu delectezi pe nimeni
Te delectez pe tine.
Ba nu
eu nu rad
mai ales dupa ce-ai facut
Ce-am facut? pentru cine crezi ca m-am intors?
Mai mult ca sigur ca pentru mine*sarcastic vorbind*
Si asa de mult ti-a pasat incat nici macar un mesaj n-ai dat
Am avut display-ul spart, dupa ce am schimbat display-ul, ironia sortii s-a stricat definitiv.pana sa fac rost de telefon ma gandeam sa intru pe TPU, dar am uitat parola de la mailsi m-a delogat dupa 7 zile.eu sunt genul de om care pune parole usor de retinut, dar pe care nu le retine.Asa mi-a fost destinat, dar nu te-am uitat.
Salut Ce mai faci?
Si acum ce? ☹
Ce sa mai fac? sunt demoralizat...pana si voi pentru care m-as fi luptat cu intreg universul m-ati uitat...plange sufletul in mine.
Am venit ca un biet muntean asteptand judecata ta, ooo, mareata Kamasutra.imi scot palaria si imi accept sentinta, oricare ar fi ea
De ce ti-as mai da o sansa?
O meriti oare?
Ai citit morometii?
Da.
De meritat nu o merit, dar de primit, o primesc
De ce? si ar fi bine sa ai un motiv bun
Tu esti Achim eu sunt Nila
Pentru ca n-a fost vina mea, sunt inocent...si pentru ca promit ca nu mai lipsesc
eu sunt deja la Bucuresti.
N-a fost vina ta,okey, dar puteai să trimiți un mesaj de la altcineva!
Da, sigur, promiți, și cu ce crezi că mă încăzește pe mine asta?
Răspuns...CU NIMIC!
Eu te asteptam pe tine sa ma suni.
Apoi mi-am zis..."nu ma suna, m-a uitat, asta e" si...
Nu te-am uitat, dar m-a enervat ca nu ai mai spus nimic, puteai sa zici ''am treaba si nu pot vorbi in urmatoarea perioada'' si gata!
Intrebare: Cine-i SergiuBoss69ZEUL?
Sa nu incerci sa ma minti, ca imi dau seama.
Iti amintesti acele nopti racoroase de primavara in care mi-ai corectat pentru prima data o fraza? atunci s-a inchegat o legatura puternica intre noi. Simteam ca trebuie sa fim prieteni, dar totul a fost de fatada.
Mda, stiam ca esti un fatarnic, Si cand ma gandesc cat suflet am pus in prietenia asta care ar fi putut sa existe
Uite care-i treaba, eu nu am mers la chefuri cu tine, ca nu-mi place nici macar berea, asa ca nu ma pune cu toti in aceeasi oala. Vreau oala separata, albastra si din inox.
Cum poti sa pecetluiesti prietenia noastra cu aceste vorbe inefabile?
Inefabile? Era mai simplu sa zici ca esti zgarcit si nu vrei sa cumperi doua oale, decat sa vii cu cuvinte din astea. Plus ca tu ai inceput sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta, fara sa te gandesti ce rani adanci pot sa faca in sufletele prietenilor tai.
Oamenii se tem de adevar.
Eu aici imi desfasuram activitatea
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: