Si in functie de rezultatele sondajului astuia, va avea loc sau nu asa-zisul sfarsit al lumii?
Chiar are vreo importanta daca suntem sau nu de acord?
Eu sunt de acord.Inca ma mai gandesc daca sa ne inghita gaura neagra, sa murim inecati de un tsunami urias sau sa vina un al doilea potop?
Decizia finala va fi supusa la vot
Degeaba intrebi daca sfarsitul lumii vrea sa vina, vine si gata, nu putem hotara noi ce va fi... din nefericire...
Ne intreaba cineva daca suntem de acord sau nu?.
Daca va veni sfarsitul lumii, va veni si gata.
Daca vine sfirsitul lumii murim toti ca unul. Ce sens ar avea sa ramii singura pe un pamint cuprins in intuneric? sigur ca sunt de acord sa fiu impreuna cu familia si persoanele iubite, macar si pe alta lume...
Nu sunt de acord, dar in filmul 2012 zice ca atuci la fi sfarsitul lumii, logic ca nu, sper, cred, te rog sa... oricum, ce mai conteaza, oricum vine, asa ca: las-o balta
Frate. ce rost are sa stii qnd o sa mori serios acum.mamw qnd va aud cu 2012 sfarsitul lumii.si daca mori asta e nu o sa mori numai u.
Ce relevanta ar putea avea acordul sau dezacordul meu?! Sfarsitul lumii are alt sens decat cel dat de religie, care doar incearca sa ne sperie pentru a ne calauzi spre credinta, spun unii. Eu spun ca asta e pura superstitie. Soarele nostru are o viata limitata iar spre sfarsitul acesteia va ajunge sa parjoleasca planetele.
Cretw întreabă:
emanuellex întreabă:
Julyly2089 întreabă: