15 proaspeti :))
chineza? nu sunt bun la chineza am luat 2 in test media imi iese 4, o sa raman repetent cand ma voi duce in china aia vor rade de mine fiindca nu numai ca le-am facut tara de ras impuscandu-i in jocuri, ci si ca i-am injurat pe facebook cu p. si de-alea de-alea imi pare rau sa te dezamagesc
sper ca nu esti chinez. de la lumea asta trebuie sa ma astept la orice
ne mai auzim
sau nu
Ăăăă... ce spuneai? AAhh sa cant o melodie in chineza!
Păi de ce n-ai spus așa?
Iti cant o manea in chineza ::
Iti jur ca am cantat-o ::
https://www.youtube.com/watch?v=nD3LgdIANGA
FORZZA MINELE!
şi eu tot la 6 vin de la şcoală O.o
okay, te provoc să faci o declaraţie de dragoste unei user ( tu alegi cui)
Nu pot fiindca imi sterg adminii intrebarea! I-am scris lu Kamy da degeaba! Nu aveam cui asa ca nu intreba
chiar nu aveai cui?
Ba da, eu ce zic, i-am scris lu kamy dar in zadar.
atunci dă-i un mesaj privat
stai, ce? eu nu-s doctor love!
copiii ăstia...
pai si ce sa-i spun? ca trebuie sa-i fac o declaratie de dragoste, fiindca killy m-a pus?
dar...nu îi faci declaraţia fiindcă asta simţi tu? o.O
Frate,cand pui un om sa faca o declaratie de dragoste cuiva, o face din inima, iar provocarea ta imi starneste amintiri.
mdea...
super tare
Tu Killy ce incerci sa faci? Te superi ca sa ma convingi sa-i refac decl. de dragoste lui Kamy? Vrei sa ne cuplezi iarasi?
...
Imi pare rau daca interpretez gresit, dar asta simt eu ca faci!
Mi-ar placea sa mai fiu o data cu Kamy, dar nu mai vreau s-o fac sa sufere din nou! Nici nu stiu daca i-a trecut supararea pe mine de-atunci cand am lasat-o!
Kamy are ceva special aparte unde n-am mai intalnit la nicio fata! Mereu cand ma gandesc la ea uit totul si ma indragostesc iarasi! Asa ca inteleg ce vrei sa faci daca asta faci, eu as putea reface decl. altcuiva, dar decat sa gresesc din nou mai bine nu mai fac nicio decl.
....cum doreşti...
Asta-i tot ce zici "cum doresti"
te dai batuta atat de usor?
cine esti tu? ce ai facut cu killy care o stiam?
Asculta, Killaritzo, eu nu caut motiv de cearta sau de contrazicere, eu ma gandesc sa nu-mi supar prietenii si sa nu le fac rau, atata tot
uite ce e, nu mai trage concluzii pripite
1. sunt la şcoală
2. nu prea mă interesează subiectul ţinând cont că faza e cam terminată
O.o Dar de cand ai devenit asa nepasatoare, Killy?
Si sa stii ca daca trag concluzii pripite, asta nu inseamna ca nu fac ce trebuie. In viitor nu mai formula provocari stupide daca nu vrei sa se traga "concluzii pripite"
=]]]
funny eşti )
hai treci la somnic şi tu, plictisitule
Plictisit sunt cand nu sunt atent la cei din jur
Dar de-acum NEVER!
Poate asa esti tu, mai Killy mai :?
Te provoc sa scrii in fiecare intrebare postata de oricare din useri pe ziua de azi:"Il recunosc pe atotputernicul SergiuBoss11 drept zeu";
de specificat faptul ca nu ai voie sa pui provocare dupa, sau altele.Lumea nu trebuie sa-si dea seama ca e o provocare
Tare asta
Zic doar intr-o intrebare!
cery întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: