| Maui a întrebat:

Sunteti prieteniosi cu oricine? Cat de repede va faceti prieteni?
Pe mine ma avantajeaza simtul umorului (pe care tind sa cred ca il am), desi toata lumea adoarme instantaneu cand ma apuc sa zic o gluma.
Daca aveti nevoie de somnifere, apelati la mine, ca va trantesc o gluma de dormiti cu zilele.

23 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sunt prietenos cu cine merita...
Daca ai ceva in cap si esti o persoana de treaba
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/128/847/400x.jpg? 1306898671

Daca esti o pitipoanca retardata ce sta toata ziua pe facebook si se da cu 10 tone de machiaj........sau un cocalar idiot ce stie numai counter si hi5 :

http://4.bp.blogspot.com/......me-bro.jpg

| Musique a răspuns:

Nu chiar cu oricine. big grin

| PotcaPădurii a răspuns:

Sunt o baba comunista anti-sociala care are un singur prieten si ala e cadavrul sarpelui ei pe care-l tinea drept animal de companie.Acum m-am trezit din coma de la ultima ta intreabare "amuzanta". Sper sa nu mi se intample asta din nou.

| Șâret a răspuns:

Nu, nu sunt prietenoasă cu nimeni.Ca un test, să văd dacă vor continua să încerce să-mi câștige prietenia. Poate de-asta mi se zice și Hitler, but who gives a ***? Oh, dammit, tocmai mi-ați aflat secretul.

| Foxie2 a răspuns:

Aa scuze ce spuneai? cred ca am adormit.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Frate,simtul umorului vine de la sine.Esti genul care spune ceva,crezand ca e amuzant,insa n-are nici-un haz.
De obicei da,sunt prietenoasa cu oricine,pana ajung sa-l cunosc. Daca nu-mi convine,nu mai sunt prietenoasa.
Amm, amici, foarte repede, prieteni, mai greu.
Eu nu prea cred ca am simtul umorului, insa cica il am.Cica...

| aliceinchains a răspuns:

Nu-s. Si nici n-as vrea sa fiu. Nu-mi place sa fiu inconjurata de "prieteni"...nu simt nevoia. Imi ia foarte mult sa pot sa am incredere in cineva si asta ia timp, cel putin in cazul meu...

| Maui explică (pentru aliceinchains):

Lasand increderea deoparte ( nu trebuie sa iti impartasesti sentimentele sau secretele cu toata lumea), cu prietenii te poti distra.

| aliceinchains a răspuns (pentru Maui):

Nu-mi plac majoritatea persoanelor pe care le cunosc, nu au mai nimic in comun cu mine... si prefer sa gasesc ceva de facut interesant(... sau neinteresant) decat sa stau cu niste persoane pe care nu le suport.

Presupun ca majoritatea ar fi pitipoancele si cocalarii...
Nici eu n-am multe in comun cu multi. Dar spiritul de distractie ne tine aproape. Ar trebui sa dai mai multe sanse, uneori sunt distractivi si cei incompatibili laughing

| aliceinchains a răspuns (pentru Maui):

Stiu, asa e colega-mea, probabil ma inteleg cel mai bine cu ea, dar suntem total diferite... Hmm, chestia asta cu spiritul de distractie, cred ca inseamna pentru fiecare altceva. Majoritatea de se ard prin cluburi spun ca se distreaza(eventual ridica mainile si spun un "ieeeeeee!"), doar ca pentru mine nu inseamna asta in mod sigur...

Mi-ai dat o ideea buna pentru urmatoarea mea intrebare.
Eu cred ca e de ajuns ca prietenii sa fie plini de viata. Sa aiba ceva in comun cu mine, cred ca e un mic lux. Atata timp cat eu nu caut decat sa ma distrez, nici nu trebuie sa imi fac probleme de personalitatile si preferintele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu incep sa zic o gluma si nu o mai termin (imi place sa ii tin pe jar, sau sufar de alzheimer thinking )

| NeneaGogu a răspuns:

Vreau si eu vreo cateva bancuribatting eyelashesbatting eyelashes

| NeneaGogu a răspuns:

nu fi magar ca-ti arat trompa imediat, boule!

| NeneaGogu a răspuns:

vezi ca eu am diabet, vrei sa fac un cei din tine?

| NeneaGogu a răspuns:

Gata mai baiatule, ai castigat, nu ma pun cu tine ca ai mintea odihnita

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Alo, alo, toate somniferele sa apeleze la mine! tu vezi cat e ceasul?

| Maui explică (pentru asdfghjhghkjj):

Bine, hai ca incep, intre timp tu pregateste-ti patul. Eu caut site-ul, cu somniferele perfecte. Creierul meu doarme la ora asta.
Un tip isi tine prietena de mana, mergand prin mall.
Daca ii da drumul la mana, fata se va duce la cumparaturi.
Pare romantic dar de fapt e economic.
Nu ai adormit?
Fiica : Sunt indragostita de vecinul si am sa fug cu el.
Tatal : Ce bine, m-ai scapat de bani si de timp!
Fiica : Tata, citeam scrisoarea lasata de mama.
Somn usor.

| asdfghjhghkjj a răspuns (pentru Maui):

Mersi da nu e cazul laughing nu au fost amuzante, dar nici Z
Z
Z

| Maui explică:

Nu ma confunda cu maica-ta.

| Maui explică:

Trebuie sa fii un esec in viata reala de cauti cearta aici.

| Foxie2 a răspuns (pentru Maui):

Asta da esec reusit.

Întrebări similare