| SmileyQueen a întrebat:

Sunteti rebeli? Eu am si uitat ce-i aia o regulahee hee

Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

Şi Crăciunul te iubeşte.
Depinde ce înţelegi tu prin '' rebel ''. thinking
Da, trăiesc după propriile reguli pe câr posibil, iar dacă cineva nu e de-acord cu mine, fac urât. Bineînţeles, nu mă apuc să mă droghez şi alte chestii. Asta înseamnă prostie.
Sănătate!

20 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

happy Hei, daca uitai orice regula, scriai anagramat, insa, vad ca ai respectat regulile gramaticale. Asa ca nu esti defel rebel, cel putin la gramaticahappy. Si probabil e la fel si in alte domenii. Nici nu stii tu cit de mult depindem noi de reguli, de tipare, chiar daca nu ne dam seama de acest lucru.happy

| suităr a răspuns:

Sunt destul de cuminte, zic eu. o-o

| suităr a răspuns (pentru Ayako):

Pfft xD
http://i.imgur.com/19YtEwU.png

| SmileyQueen explică (pentru suităr):

rolling on the floor Chiar asa fac, dar la matelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai uitat ce e aia o regula inseamna ca ori nu te pedepsesc parintii tai, ori te pedepsesc si nu iti zic de ce.
Ori poate numai ti se pare ca esti rebel big grin

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

Nein nein nein. Nu mi se pare: Port geaca rosie de piele (falsa, iubesc naturawinking ) scriu pe pereti, la mate nu imi termin niciodata temele (ca de, ce rost mai are daca profu nu ne controleaza niciodata?), imi fac coafuri ciudate si la scoala imi dau cu ruj. (da, sunt fata)

| anonim_4396 a răspuns (pentru SmileyQueen):

Neah. Nici una din alea nu inseamna ca esti rebela. Doar ultima, dar numai daca erai baiat.

| SmileyQueen explică (pentru anonim_4396):

Am uitat sa zic de oja stridenta si de... unele injuraturi? Sunt cam baietoasa (bucuria sora-mii ca daca eram pitipoanca ma omora ea cu mana eirolling on the floor ) de felbig grin Eram in pauza si unu da cu o carte in mine si eu ii trosnesc o palma de a fost rosu toata ora. devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, te inteleg, da' cat de rebel, adica HANDICAPAT poti sa fii ca sa strigi pe hol dupa o fata "Dragostea mea!" de fata cu directoru'?! (inca mai delirez...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal că-s rebel. Însă numai de la 8:00 până la 19:00, că atât îmi dă voie mama.

| Bøøgey a răspuns:

Uuu, ce rau esti tu. Penibil, nu mai zic!

| SmileyQueen explică (pentru Bøøgey):

Sanatate! PS: Sunt fatawinking

| MrsSunshine a răspuns:

Nu,nu suntem rebeli.Suntem responsabili.
Bafta cu rebeliunea ta

| SmileyQueen explică (pentru MrsSunshine):

Ohhh, vai mersiwinking Baftaaaaaa. PS: Sunt si responsabilatongue

| MrsSunshine a răspuns (pentru SmileyQueen):

Observ

| SmileyQueen explică (pentru MrsSunshine):

Daca nu eram responsabila, imi mai sufocam timpul cu tema la mate?hee hee

| MrsSunshine a răspuns:

Hehe,mai trebuie si din astea