1.Nu cred ca as auzi, ca dorm la ora aia
2.Nu am cum sa fiu singura, ori sunt si cu bunica, si cu mama si cu tata ori unul din parinti e plecat in delegatie da ramana cu bunica.
Hei.
Ies din camera.
Ma duc, ma uit pe vizor si zic...mami si tati nu's acasa , pa.
Daca nu pleaca ma duc pe balcon si strig." intra un hot peste mine"
Huh Am inspiratie la ora asta
Papa!
Daca ar fi vreun infractor, nu ar bate la usa, ci ar sparge-o sau ar intra pe geam. Inseamna ca este vreun musafir intarziat si deschidem usa! Sau poate vecinul de jos pe care tocmai l-am inundat...
In primul rand, ma uit pe vizorul usii incet. daca este cineva cunoscut, ii deschid cu placere,dar daca este un betiv...ei bine...iau tigaia,deschid usa si il lovesc in cap pana lesina. Daca lesina, chem politia si ambulanta, daca moare chem doar politia, iar daca e rezistent si nu i se intampla nimic, dau drumul catelei mele care jupuie orice necunoscut.
Dar cine e fricos sa nu deschida?
intreb cine e.
daca e vreo ruda deschid, daca nu. nu negociez cu el
Daca nu-l cunosc, strig:
-Intra!(eu stand cu bata in mana si pregatit de atac)
Pai mai intai m-as calma pentru ca nuexista fantome sau asa ceva si in plus Dumnezeu ne iubeste pre mult si nu ne-ar fece rau decat daca si tu esti rau.Folositor?
Pai in primul rand m-as calma pentru ca nu exista fantome sau asa ceva si in plus Dumnezeu ne iubeste prea mult pentru a ne face rau.Folositor? A si ca sa stii eu ma culc la 01:30 chiar si in zilele de scoala.
Julyly2089 întreabă: